stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice Belmopan

FOTO: Najem eksotičnega otoka za manj kot 400 evrov

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.02.2017 14:10

Popularni Airbnb je na objavil neverjetno ponudbo, ko celoten eksotični otok lahko najamete za manj kot 400 evrov na dan. Med različnimi in najbolj neverjetnimi je zdaj objavljena ponudba za otok Bird Island v neposredni bližini Placencia plaže na karibski obali fantastičnega Belizeja. Gre za majhen otok, obkrožen s koralnim grebenom, oddaljen le 20 minut vožnje z ladjo.

Izjemno čisto morje ponuja številne priložnosti za potapljanje in snorkljanje, saj otok obdaja z bogatim morskim življenjem obogaten koralni greben, na voljo je možnost vožnje s kajakom ali pa raziskovanje sicer majhnega otoka. Edina pomanjkljivost je morda to, da je potrebno hrano pripeljati s seboj. Kuhinja je sicer do potankosti opremljena, potrebno je le poskrbeti za pripravo hrane, prav tako pa je treba s seboj pripeljati pijačo, saj na otoku ni nikakršne druge možnosti.  Gre pravzpaprav za nekoliko bolj razkošen dopust v stilu Robinsona Crusoea.

Namestitev je v kategoriji petih zvezdic. Apartma je precej prostoren. Ima kuhinjo, eno kopalnico, tri spalnice in štiri ležišča, na otoku pa z doplačilom okoli 97 evrov lahko biva tudi več oseb. Za manj kot 400 evrov dnevno je najkrajši možen najem za tri dni.