volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

FOTO: Novomeškemu Mediodromu 3 WEBSI nagrade

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.09.2015 13:12

Digitalna agencija Mediodrom iz Novega mesta je na tekmovanju WEBSI Spletni prvaki, ki nagrajuje najboljše dosežke v digitalnem svetu, za Renaultovo kampanjo Twingospodične ponovno prejela nekaj najpomembnejših nagrad. Slavili so v kategorijah NAJ digitalna kampanja in Družbena omrežja, prvi pa so bili tudi po izboru ljudstva.

S tremi WEBSI-ji je žirija Mediodrom ponovno uvrstila v sam vrh slovenskih digitalnih ustvarjalcev. "Nagrade so potrditev našega dela in prizadevanja po ustvarjanju inovativnih digitalnih zgodb", je povedala Milena Jakovljević, ki je v agenciji pilotirala projekt Twingospodične.

Nagrajeno kampanjo je Mediodrom pripravil skupaj z dvema globalnima agencijama, Publicis Groupe in OMD. Nagrade je skupaj z drugimi soustvarjalci kampanje prevzela ekipa Mediodroma.

Mediodrom je digitalna marketinška agencija, specializirana za družbena omrežja, spletno oglaševanje, razvoj aplikacij, njihova posebnost in tržna niša pa je tudi svetovanje s področja internetnega prava. Svojim strankam tako nudijo celosten nastop na spletu. V svoji ekipi združujejo strokovnjake, ki se z družbenimi omrežji ukvarjajo že odkar so se ta pojavila. Na tem področju so zato eni izmed najboljših, kar dokazujejo tudi prejete nagrade.