stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice Brežice

FOTO: Ogrevanje za prihajajoče Dneve podjetniških priložnosti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.12.2016 12:38

Na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino v Brežicah so pred dnevi pripravili predavanje, namenjeno predvsem mladim podjetnikom in izkušenim podjetjem, ki si želijo v svojih vrstah znanje, izkušnje in mnenja podjetnikov iz tujine.

Na predavanju, podkrepljenem s praktičnimi primeri, so obiskovalci prisluhnili Borutu Jurišiću iz Mariborske razvojne agencije, ki je predstavil program Erasmus za mlade podjetnike. Program financira Evropska unija. V sporočilu za javnost so ob tej priložnosti zapisali:

"Oseba, ki jo gostite, dobi finančno podporo, vaše podjetje pa nima nobenih stroškov. To vam daje priložnost za izmenjavo izkušenj z novimi podjetniki, ki bodo delali z vami v vašem podjetju. Izmenjava traja od enega do šestih mesecev in glede na izkušnje nekatera podjetja redno gostijo podjetnike iz drugih držav, kar jim daje prednost na trgu. Po besedah predavatelja je to program, kjer so sredstva še na voljo in jih velja izkoristiti. Se pa na zavodu že aktivno pripravljamo na, sedaj že tradicionalne, februarske Dneve podjetniških priložnosti 2017. Sklop različnih predavanj in delavnic, ki bo tudi tokrat potekal v popoldanskem času, bo letos še posebej podkrepljen s praktičnimi izkušnjami in nasveti. Podjetniška srečanja bodo zasnovana precej široko in namenjena tako podjetniškim začetnikom kot tudi izkušenim »mačkom« in turističnim delavcem, ki si želijo novih znanj, različnih pogledov na poslovanje. Srečanja so namenjena tudi druženju oz. mreženju in spoznavanju lokalnih dobrot.

Veseli bomo, če nam boste posredovali tudi vaš predlog podjetniškega srečanja. Več informacij in spletni obrazec je na voljo na spletni strani: www.pcbrezice.si," je še zapisano v izjavi za javnost Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice.


Brez opisa