stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice Koprivnica

FOTO: Popoln začetek Koprivniške noči – poln šotor smeha, dobre glasbe in obiskovalcev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.08.2016 07:30

Včeraj zvečer se je v Koprivnici začela dvodnevna dobrodelna prireditev Koprivniška noč, ki je uspešno združila znana imena, posebne goste, dober namen in najboljšo zabavo.

Na letošnjem prireditvenem odru je najprej nastopil igralec in stand up komik Ranko Babić. S svojo gledališko igro Moška copata je nasmejal obiskovalce, ki so veliki šotor pri OŠ Koprivnica napolnili skoraj do zadnjega kotička (zbralo se jih je približno 450).

Po njegovem nastopu je sledil koncert dalmatinske klape Stine iz Šibenika na Hrvaškem, ki je v Koprivnico prinesla vonj po morju in prijetno dalmatinsko vzdušje, ki je trajalo dolgo v noč.

Tako se je zaključilo prvo dejanje Koprivniške noči 2016, ki je minilo v znamenju 90. obletnice PGD Veliki Kamen in s posebno dobrodelno noto - zbiranje sredstev za nakup nove zaščitne in reševalne gasilske opreme za izboljšanje požarne varnosti krajanov KS Koprivnica.


Koprivniška noč 2016 se nadaljuje v ponedeljek, 15. avgusta, ko so od 15.30 ure dalje na sporedu 18. tradicionalne vaške igre, ob 18. uri sledi podelitev priznanj KS Koprivnica, od 19. ure dalje pa gasilska veselica s skupino Gadi.

Obiskovalci so že včeraj s svojo številčno udeležbo pokazali, da imajo veliko srce in dobrodelnemu projektu izkazali veliko podporo, verjamemo, da se bo ta do ponedeljka še stopnjevala.