Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Novice Brežice

FOTO: Saša Einsiedler odprla Dneve podjetniških priložnosti

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.02.2017 15:07

Na prvem predavanju v sklopu »Dnevov podjetniških priložnosti« so v Brežicah gostili Sašo Einsiedler, komunikacijsko trenerko, svetovalko, mediatorko in strokovnjakinjo s področja javnega nastopanja.

Nekaj manj kot 100 udeležencev se je na štiriurni delavnici seznanilo z nekaj ključnimi napotki javnega nastopanja: kako se psihično pripravimo na nastop, kako premagamo strah, katere pripomočke lahko uporabljamo, kako naj bomo oblečeni?

Odziv udeležencev je bil odličen; na delavnico pa so se prijavili iz različnih okolij; največ lokalnih podjetnikov, študentov, kar nekaj pa je bilo tudi udeležencev iz večjih podjetij iz Posavja in tudi širše. Udeleženci so pohvalili Sašino sproščenost, odprtost in podajanje informacij, ki jih je podkrepila s praktičnimi primeri in sproščujočimi vajami.

Že prihodnji teden, 14.2., bo v sklopu Dnevov podjetniške priložnosti novo predavanje v Mestni hiši Brežice. Tokratna tematika bo spletni marketing na Googlu po naravni brezplačni poti za začetnike ter statistična predstavitev spletne strani www.discoverbrezice.com.