zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Novice Šentjernej

FOTO: Šentjernejski župan sprejel najboljše učence

Piše: Radio Krka

Čas objave:
16.06.2016 13:26

V Kulturnem centru Primoža Trubarja je ob zaključku šolskega leta župan občine Šentjernej Radko Luzar čestital devetošolcem, ki so zelo uspešno zaključili osnovnošolsko izobraževalno pot.

Župan je dejal, da je potrebno tiste, ki se še posebej trudijo spodbuditi in pohvaliti. Lahko so ponosni na svoje znanje. V vseh 9-tih letih, še posebej v letošnjem letu, so se izkazali se izkazali z učnim uspehom ter zastopali Osnovno šolo Šentjernej na srečanje in tekmovanjih naslednji učenci in učenke: AMADEJA MENCIN, MARUŠA ŠKUFCA KALIN, MATJAŽ BREŽNJAK, MARTA BEVC, DAVID JAKŠE, VID ROZMAN , DAVOR VOVKO, JERNEJ SIMONČIČ, ANA LUŠTEK in SARA GRUBIČ.

Na sprejemu so se vsi županu predstavili in povedali, kakšno občino si želijo. Spregovorili so tudi njihovi razredniki in ravnateljica. Za njihove visoke učne dosežke in uspešno zastopanje šole na različnih tekmovanjih in srečanjih jim je župan podelil simbolično darilo in cvet. Zaželel jim je srečo pri nadaljnjem šolanju in izrazil željo, da bi se po končanem šolanju vrnili v Šentjernej in svojo karierno priložnost našli v domači občini, so sporočili s šentjernejske občine.