pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Novice Metlika

FOTO: Srečanje starejših gasilcev Belokranjske regije

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.10.2016 05:48

Komisija za delo z veterani Regijskega sveta Bele krajine je minulo sredo organizirala srečanje, starejših gasilcev Belokranjske regije – nekdanjih in aktualnih članov organov pri belokranjskih gasilskih zvezah.

Srečanja se je udeležilo 47 veteranov iz vseh treh Belokranjskih gasilskih zvez. Udeleženci srečanja so se zbrali pred Slovenskim gasilskim muzejem dr. Branka Božiča v Metliki. Od tam jih je pot peljala v Rosalnice, kjer jih je sprejel direktor proizvodnega sektorja Zoran Bukovec in jim skupaj s sodelavci, predstavil razvoj podjetja in proizvodni program. Po okrepčilu v hotelu Bela krajina v Metliki, jih je pot peljala na Suhor, kjer jih je v podjetju TPV Suhor sprejel direktor Samo Avsec ter jih s svojimi sodelavci popeljal skozi proizvodne programe.

Udeležence srečanja je pot nato peljala naprej in sicer v šolo Brihtna buča na Radovici, kjer so izpod trde roke učitelja obudili spomine, kako je bilo nekoč v šoli. Ob uspešno prestanem programu so »učenci« šole Brihtna buča prejeli tudi spričevala.


"Prelepo srečanje je družba zaključila v pozno popoldanskih urah na kmečkem turizmu Bajuk na Radovici. Ob prijetnem druženju so si izmenjali še mnoge informacije in si obljubili, da se bojo naslednje leto ponovno srečali, saj je takšen način druženja zelo prijeten in koristen," so še zapisali na Komisiji za delo z veterani Regijskega sveta Bele krajine