stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice Novo mesto

FOTO: Trgatev v polnem teku - previdnost pred nepridipravi!

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.09.2016 07:54

Pošljite fotografije z vaše, sosedove ali prijateljeve trgatve na 031 33 44 33 ali novice@radiokrka.com. Privoščite nekaj tega utripa tudi nam v studiu ter obiskovalcem naše spletne strani!

Na Dolenjskem, v Posavju in Beli krajini, pa tudi drugod po vinorodni Sloveniji je pred nami še en vikend, ki bo privabil v vinograde trgače. Z njimi pa tudi nepridiprave – pazite na svoje premoženje v vozilih in odklenjenih zidanicah.

Policisti že nekaj časa opozarjajo, da ste v času trgatve ali spravila lesa iz gozda, pozorni na svoje imetje. Ne puščajte vrednih predmetov na vidnejših mestih v vozilih, prav tako zidanice in druge pomožne objekte, kjer običajno puščamo ključe, denarnice, mobilne telefone in podobno, zaklepajte, če vas ni v bližini.

Naj bo v vinogradih danes veselo, naj odmeva pesem in smeh trgačev. Tudi vreme bo naklonjeno vsem, ki si obetate vinsko letino. Večinoma sončen dan je pred nami s temperaturami od 19 do 23, na Primorskem do 25 stopinj.

Svoje veselje, družbo in prijetno razpoloženje, pa seveda tudi delo in pridelek na trtah, v brentah ali sodih ovekovečite na fotografijah in nam jih pošljite v na našo mobilno številko 031 33 44 33 ali po elektronski pošti na novice@radiokrka.com. Veselo jih bomo objavili na naši spletni strani. Za pokušino objavljamo nekaj arhivskih fotografij.