pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice Črnomelj

FOTO: V vsak dom sliko

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.06.2016 14:20

V Glasbeni šoli Črnomelj je bila včeraj v sklopu Jurjevanja otvoritev prodajne razstave V VSAK DOM SLIKO. Idejo prodajne razstave so pri Artoteki razvili skupaj z obiskovalci razstav, ki so potožili, da si težko privoščijo nakup likovne umetnine.

Posledično so se odločili, da nekaj njihovih del ponudijo cenovno ugodnejše, kot bi sicer za njih odšteli v galerijah. "Želimo, da bi imel vsak doma vsaj kakšno likovno delo in si s tem prijetneje oblikoval svoj dom. Veseli smo, da so v Beli krajini ljudje, ki cenijo in podpirajo likovno kulturo. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili naši županji, Mojci Čemas Stjepanovič za uradno otvoritev razstave, Gregorju Jevščku iz RIC Bela krajina in Viti Jankovič za pomoč pri iskanju razstavnega prostora, Silvestru Mihelčiču, ravnatelju Glasbene šole Črnomelj za razstavni prostor, Ireni Plut, direktorici Kulturnega centra Semič za izposojo stojal in Robertu Glazerju za tisk in fotografijo," so zapisali v KUD Artoteka.

Otvoritev razstave je bila uspešna in nad pričakovanji. Nekaj del se je prodalo, nekaj jih je rezerviranih. Vendar slik ne bo zmanjkalo, ker bodo ponudbo glede na povpraševanje še povečali. Prodajna razstava slik bo na ogled v času Jurjevanja, med 14.00 – 20.00 uro, v medioteki v Glasbeni šoli Črnomelj.