stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice

Humanitarno društvo Srčni lev potrebuje pomoč in povezovanje

Piše: R.K.

Čas objave:
25.01.2024 12:14

Humanitarno društvo Srčni lev spodbuja prijatelje, znance in podpornike, da zopet stopijo skupaj. Potrebujejo pomoč in povezovanje, saj ne smejo in ne morejo dovoliti, da v naši bližini živi družina v nehumanih razmerah.

Humanitarno društvo Srčni lev je v bližini odkrilo družino, ki živi v izjemno težkih razmerah, še posebej zato, ker je eden od otrok resno bolan. Po obisku njihovega leva Boža, ki je osebno preveril njihovo stanje, so spoznali, da so razmere v njihovem domu še hujše, kot so pričakovali. Družina živi v majhni sobici, brez primernih sanitarnih pogojev in s pomanjkanjem osnovnih dobrin.

Najmlajši otrok je že prestal več operacij in jih bo še moral zaradi resne bolezni. Oče je zaposlen, mati pa zaradi skrbi za bolnega otroka in drugih mladoletnih otrok ne more delati. Življenje se jim je obrnilo na glavo, a kljub težavam so srčni in si želijo le, da bi se lahko vrnili na pravo pot.

Božo, ki je obiskal družino, je izrazil globoko sočutje in željo po pomoči. Ugotovil je, da potrebujejo takojšnjo sanacijo hiše, saj so prostori neprimerni za bivanje. Poleg tega potrebujejo tudi osnovna gospodinjska sredstva in hrano. Zato so se odločili, da organizirajo pomoč, ki bo družini omogočila dostojno življenje.

V ta namen prosijo za finančna sredstva za obnovo hiše, pa tudi mojstre, ki bi lahko pomagali pri popravilih. Poleg tega bodo veseli tudi donacij hrane in osnovnih življenjskih potrebščin. Cilj akcije je omogočiti družini ustrezne pogoje za življenje in izobraževanje otrok, da bi lahko rasli v srčne in dobre ljudi ter postali del njihovega skupnostnega okolja.

PODATKI ZA NAKAZILO :
Humanitarno društvo Srčni lev
Gornje Lepovče 85
1310 Ribnica
TRR: SI56 6100 0001 3844 672
DELAVSKA HRANILNICA D.D LJUBLJANA
KODA: CHAR
NAME : STRELA