volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

Kirurški center Zdrav splet se predstavi

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.03.2016 14:22

V studiu Radia Krka smo dopoldne gostili direktorja Kirurškega centra Zdrav splet, kirurga, doc. dr. Boštjana Mlakarja. Renata Mikec se je pogovarjala o lepotnih posegih, pa tudi operativenm zdravljenju dimeljskih in popkovnih kil, o proktološkem zdravljenju in diagnostiki – bolezni zadnjika in danke ter o diagnostiki in zdravljenju spolno prenosljivih boleznih.

/REKLAMNO SPOROČILO/ Kirurški center Zdrav splet sodi med večje zasebne zdravstvene ustanove v Sloveniji. Svoje enote imajo v Mariboru, ljubljanskih Murglah, v Brežicah. V Kirurškem centru Zdrav splet/Sakač na Trdinovi 1 v Brežicah opravljajo samoplačniške manjše kirurške posege, manjše estetske posege, testiranje na spolno prenosljive bolezni, paciente, primerne za večje kirurške posege pa po posvetu v Brežicah po potrebi napotijo na njihovo kliniko v Maribor, kjer opravljajo vse večje kirurške posege na področju kirurgije, diagnostike in estetike. Za več informacij si lahko ogledate tudi njihovo spletno stran na naslovu http://www.zdravsplet.si/

Storitve, ki jih opravljajo v Kirurškem centru Zdrav splet:
- vse vrste estetskih posegov in operacij (liposukcije, abdominoplastika, povečava dojk, korekcija ušes in nosu, lifting obraza, presaditev las, labioplastika itd)
- operacije dimeljskih in popkovnih kil
- celovite diagnostike, konzervativno in operativno zdravljenje bolezni zadnjika in danke
- operacije deformiranih prstov na nogi (hallux valgus)
- operacije kožnih sprememb in izrastkov
- obrezovanje moških (cirkumcizija)
- diagnostiko in zdravljenje spolno prenosljivih bolezni
- edini v Sloveniji izvajajo analno citologijo ter analna HPV testiranja
- storitve z laserjem, itd

Zadnja leta je vse večja prepoznavnost zasebne klinike Zdrav splet povezana z estetiko. Opravljajo različne pomlajevalne postopke, pa tudi večje – estetsko kirurške posege. Te razvijajo v sodelovanju z mednarodno priznanimi kirurgi iz Slovenije in tujine. Pri svojem delu uporabljajo najsodobnejše metode operativnih posegov estetske kirurgije, prav tako pa sodijo med najboljše na področju proktološkega zdravljenja. Prednost Zdravega spleta je v tem, da izvajajo vsakemu posamezniku prilagojen postopek zdravljenja in operiranja, s tem pa aktivnim posameznikom, ki nimajo časa čakati in si želijo vrhunske storitve, omogočajo hitro okrevanje v domačem okolju.

Z dodelitvijo koncesije na področju kirurgije se je center pred skoraj 10 leti aktivno vključil v javno zdravstveno mrežo. S tem je povečal dostopnost do proktološkega zdravljenja in omogočil operativno zdravljenje dimeljskih in popkovnih kil po najsodobnejših metodah.

Čakalne dobe so bistveno krajše od tistih, ki jih pozna t.i. »javno zdravstvo«, saj so za prve preglede pri operaciji kile od 0 do 7 dni, od prvega pregleda za operacijo kile od 1 do 7 dni, čakalna doba za prve preglede na področju proktologije na napotnico pa so od 50 do 60 dni, oz. odvisno od stopnje nujnosti, označene na napotnici.

Po besedah doc. dr. Boštjana Mlakarja so na področju proktologije in zdravljenja spolno prenosljivih bolezni izjemno uspešni. Težave na področju proktologije, ki se ukvarja z diagnostiko, konzervativnim in operativnim zdravljenjem bolezni zadnjika in danke, so tudi zaradi načina življenja vse pogostejše, zato je pravočasno zdravljenje izjemnega pomena.

V pogovoru je beseda tekla tudi o spolno prenosljivih boleznih. Testiranje – tudi anonimno, je možno v njihovem centru v Brežicah, kjer edini v Sloveniji izvajajo analno citologijo ter analna HPV testiranja, prav tako pa so na voljo za posvete in nadaljnje zdravljenje.

Zasebna klinika Zdrav splet je uporabnikom zdravstvenih storitev prijazna ustanova. Z individualnim pristopom poiščejo optimalno rešitev za odpravo težav, ob tem pa dajejo velik poudarek diskretnosti. V primeru, da si želite obiskati kliniko Zdrav splet v Brežicah, se lahko naročite na telefonski številki 041 436 454.

Oddaja Zdrav splet 1.del


Oddaja Zdrav splet 2.del


Oddaja Zdrav splet 3.del


Oddaja Zdrav splet 4.del