Alfi Nipič ponovno hospitaliziran Svet24.si

Alfi bo prvič po 50 letih silvestrovo prebil doma

zlomljeno srce Dobra karma

Kako pozdraviti zlomljeno srce? To je 5 idej!

MLADI MOŠKI, PRIJATELJI Svet24.si

Bolezen, ki obišče moške po 50. letu

juric2 Foto_preckanje enega izmed mnogih vototokov na severnem polotoku Svet24.si

Prej bi spila urin kot nujno zalogo vode

torta Dobra karma

12 astro znakov: kaj naj jedo in čemu se naj ...

ana-dolar Njena.si

Ana in Roman sta se ločila

tanja balabanić Njena.si

Na Kmetiji dobila tisto, po kar je prišla

Novice Novo mesto

Kje ne bo elektrike?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.11.2017 07:32

Objavljamo informacije o motnjah v oskrbi z elektroenergijo, pa tudi opozorilo Agencije za okolje glede poplavljanje reke Krke.

DOLENJSKA:

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško nadzorništvo Mokronog sporoča, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP LOG MOKRONOG izvod GLUŠIČ in sicer danes med 8.00 in 14.00.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika sporoča, da bo danes od 11.00 do 14.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem na območju TP NOVA GORA PRI DRAŠIČIH, izvod 3 Kočevar Brodarič.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto sporoča, da bo danes od 11.30 do 14.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP HRIB PRI OREHKU.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

VREMENSKO OPOZORILO

Po podatkih Oddelka za hidrološke napovedi, Urada za meteorologijo in hidrologijo, Agencije RS za okolje, reka Krka in nekateri njeni pritoki poplavljajo na območjih pogostih poplav. Pretok Krke se bo v spodnjem toku predvidoma ustalil danes čez dan pri pretoku okoli 250 kubičnih metrov na sekundo, Krka pa bo začela upadati.

POSAVJE:

Distribucijska enota Krško sporoča, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na  območju nadzorništva Brežice na TP Ribnica, Gaj in Mala Dolina med 8. in 10. uro ter Bušeča vas med 9. in 12. uro.