32-mame-hranazadojencke Odkrito.si

Hrana za dojenčke je presladka

astrologija horoskop znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 20. avgusta

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

avtodomi Svet24.si

Namesto da bi jim računali, jih pustijo, da ...

kim kardashian, nenealičena Svet24.si

FOTO: To je Kim Kardashian brez ličil

helena blagne Njena.si

To je obvezno opravilo Helene Blagne

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

Novice Novo mesto

Kje ne bo elektrike?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.11.2017 07:32

Objavljamo informacije o motnjah v oskrbi z elektroenergijo, pa tudi opozorilo Agencije za okolje glede poplavljanje reke Krke.

DOLENJSKA:

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško nadzorništvo Mokronog sporoča, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP LOG MOKRONOG izvod GLUŠIČ in sicer danes med 8.00 in 14.00.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika sporoča, da bo danes od 11.00 do 14.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem na območju TP NOVA GORA PRI DRAŠIČIH, izvod 3 Kočevar Brodarič.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto sporoča, da bo danes od 11.30 do 14.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP HRIB PRI OREHKU.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

VREMENSKO OPOZORILO

Po podatkih Oddelka za hidrološke napovedi, Urada za meteorologijo in hidrologijo, Agencije RS za okolje, reka Krka in nekateri njeni pritoki poplavljajo na območjih pogostih poplav. Pretok Krke se bo v spodnjem toku predvidoma ustalil danes čez dan pri pretoku okoli 250 kubičnih metrov na sekundo, Krka pa bo začela upadati.

POSAVJE:

Distribucijska enota Krško sporoča, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na  območju nadzorništva Brežice na TP Ribnica, Gaj in Mala Dolina med 8. in 10. uro ter Bušeča vas med 9. in 12. uro.