stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Novice Novo mesto

Kje ne bo elektrike?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.11.2017 07:32

Objavljamo informacije o motnjah v oskrbi z elektroenergijo, pa tudi opozorilo Agencije za okolje glede poplavljanje reke Krke.

DOLENJSKA:

Elektro Celje d.d., Distribucijska enota Krško nadzorništvo Mokronog sporoča, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP LOG MOKRONOG izvod GLUŠIČ in sicer danes med 8.00 in 14.00.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Metlika sporoča, da bo danes od 11.00 do 14.00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem na območju TP NOVA GORA PRI DRAŠIČIH, izvod 3 Kočevar Brodarič.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto sporoča, da bo danes od 11.30 do 14.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP HRIB PRI OREHKU.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

VREMENSKO OPOZORILO

Po podatkih Oddelka za hidrološke napovedi, Urada za meteorologijo in hidrologijo, Agencije RS za okolje, reka Krka in nekateri njeni pritoki poplavljajo na območjih pogostih poplav. Pretok Krke se bo v spodnjem toku predvidoma ustalil danes čez dan pri pretoku okoli 250 kubičnih metrov na sekundo, Krka pa bo začela upadati.

POSAVJE:

Distribucijska enota Krško sporoča, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na  območju nadzorništva Brežice na TP Ribnica, Gaj in Mala Dolina med 8. in 10. uro ter Bušeča vas med 9. in 12. uro.