pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Novice Ljubljana/Novo mesto

Komu bo pripadala organizacija ALPE ADRIA CUP?

Piše: Slovenska zveza tajskega boks

Čas objave:
28.02.2019 14:33

Na pobudo Slovenske zveze tajskega boksa so se včeraj, na Mestni občini Ljubljana srečali, predsednik Slovenske zveze tajskega boksa Iztok Vorkapić, podžupan MO Ljubljana Damjan Crnek in podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Janez Sodržnik.

Razlog srečanja je bila vložitev kandidature za organizacijo velikega mednarodnega športnega dogodka: »ALPE ADRIA CUP« iz strani Slovenske zveze tajskega boksa kot članice Olimpijskega komiteja Slovenije in svetovne organizacije IFMA, ki združuje 134 držav članic iz vseh kontinentov. Alpe Adria Cup, naj bi se odvil v mesecu oktobru 2019, predvidoma v Ljubljani.

Sestanek je potekal v prijetnem vzdušju in v nameri pozitivnih učinkov, ki jih prinašajo veliki mednarodni športni dogodki na turističnem, gospodarskem, zdravstvenem in ekonomskem področju. Vsi so se zedinili, da tovrstni dogodki omogočajo multikulturno druženje mladih, višajo zavest o zdravem načinu življenja s športom, višajo samozavest in voljo za doseganje zastavljenih ciljev pri vseh populacijah, ter večji mednarodni ugled države.

Predsednik Slovenske zveze tajskega boksa se zahvaljuje podžupanu MO Ljubljana Damjanu Crnek in podpredsedniku Olimpijskega komiteja Slovenije Janezu Sodržniku na sprejemu v ljubljanski mestni hiši in pripravljenosti sodelovanja in podpori pri organizaciji tako velikega športnega dogodka ter na čestitkah reprezentantom Slovenske zveze tajskega boksa za njihove športne dosežke in promocijo Slovenije.