pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

Novice

Kreirajo prihodnost in nagrajujejo

Piše: R.K.

Čas objave:
12.10.2020 10:13

Ne izdelujejo, temveč kreirajo. Ne gredo s tokom, temveč utirajo nove struge uspeha. Kolpa s tem uresničuje svojo vizijo Ker že od leta 1978 rastejo z lastnih znanjem in izkušnjami, ki so jih do danes pripeljale na mesto enega vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi.

Svoje izdelke prodaja v 44 državah, 70 odstotkov izdelkov pa izvaža na zahtevne evropske trge. Upravljajo lastna podjetja v Nemčiji, Rusiji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori in na Madžarskem. V Srbiji in na Madžarskem imajo izobraževalna centra, ki sta namenjena distributerjem. Širijo tudi svojo maloprodajo, saj so v zbirko salonov na slovenskem trgu, v Metliki in Ljubljani ter na hrvaškem v Zagrebu, odprli poleg salona v Rusiji, v Moskvi, še razstavno-prodajni salon v Nižnem Novgorodu.

V letošnjem letu, v mesecu oktobru, praznujejo 5 let otvoritve Razstavno-prodajnega salona v Ljubljani, kjer 1.150m2 razstavljajo predvsem izdelke Kolpa san višjega in srednjega cenovnega razreda – od kopalnih kadi ter tuš kadi, masažnih sistemov, tuš kabin in kopalniškega pohištva do kopalniških dodatkov. Vsem, predvsem pa investitorjem in arhitektom je na ogled tudi druga blagovna znamka Kerrock - kompozitni material prihodnosti.

Kolpa praznuje 5. obletnico otvoritve Razstavno-prodajnega salona Kolpa v Ljubljani. Vljudno vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer bodo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli Kolpa san bon v vrednosti 1200€, 800€ ali 500€. V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ