dsoprizidek Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu ...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Novice Brežice

Luka Rudman z urejenim kaosom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.12.2016 09:38

Brežičan Luka Rudman bo v MC Brežice predstavil svojo prvo fotografsko razstavo. Naslovil jo je "Urejen kaos", odprli pa jo bodo jutri zvečer.

Vse skupaj se je začelo leta 2012, ko je Rudmanov fant v roke dobil svoj prvi “nobl” fotoaparat. V mesecu dni so bile poslikane vse okoliške rožice, tako travniške kot tudi tiste na dveh nogah. Fant je zatem postal fotograf družinskih dogodkov, kamenčkov, prijateljev … vse dokler ni v drugem letniku končno nastopila dolgo pričakovana praksa.

En koncert, pa drug koncert, pa kmalu vsak koncert! In ko je dokazal, da lahko tedaj še ne-polnoletni mulc suvereno opravi tudi s tako velikim festivalom kot je “Brežice, moje mesto”, so stvari na Lukino veselje naročniško skoraj da ušle izpod nadzora.


Danes pri svojih 19 letih Luka Rudman fotografsko pokriva številne dogodke, pripravljen je sprejeti vsakršen izziv in se ne usmerja zgolj v specifično področje. Svoje delo opravlja najraje na svetu in pozitivno sprejema predloge svojih sodelavcev. In ker se je ob vseh uspešnih sodelovanjih nabralo ogromno materiala, se bo javnosti jutri ob 20. uri v MC Brežice prvič predstavil s fotografsko razstavo "Urejen kaos".