zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

Novice

Mladost = radost, Festival Srednje šole Črnomelj

Piše: R.K.

Čas objave:
23.04.2022 13:22

V petek 22. aprila so dijaki in zaposleni v sklopu programa Erasmus+ v športni dvorani in prostorih šole organizirali prvi Festival Srednje šole Črnomelj Mladost = radost.

Dogajanje se je pričelo ob 16. uri s številnimi dejavnostmi. Obiskovalci so se lahko udeležili plesne delavnice z Brinom Jugovičem, ustvarjali na likovni delavnici, se preizkusili v ultimate frizbiju, odbojki, igrali družabne igre, sprehodili med stojnicami, na katerih so bili predstavljeni različni projekti in organizacije: mednarodne projekte Erasmus+, mlade raziskovalce, strojništvo in 3D tisk, Eko šolo. Predstavil pa se je tudi ZD Črnomelj – Center za krepitev zdravja. V športni dvorani so nastopila dekleta Twirling kluba Spin Bela krajina pod vodstvom trenerke twirlinga Mojce Jakop. Nastopili so tudi dijaki in dijakinje, ki so pokazali svoje talente. S koncertom je večer popestrila glasbena skupina Pulover. 

Dogodek ni potekal le v ritmih mladosti in radosti, ampak tudi v barvah dobrodelnosti. S pomočjo prostovoljnih prispevkov za palačinke, šolske majice, vodo in koncert ter donacij različnih podjetij so zbrali 1.572,8 €, ki jih bodo namenili Šolskemu skladu SŠ Črnomelj. Zbrana sredstva bodo tako dijakom omogočila udeležbo na šolskih projektnih dnevih in ekskurzijah.