volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

Na Glavni trg se jutri vrača novomeška tržnica

Piše: MO NM

Čas objave:
05.03.2021 15:00

Na novomeškem Glavnem trgu bo v ponovno zaživela Novomeška tržnica, na kateri bodo vsako soboto med 9. in 13. uro lokalni pridelovalci ponujali raznovrstne domače pridelke in proizvode. Odprtje tržnice bo jutri.

Zavod Situla in Mestna občina Novo mesto vabita vse obiskovalce, da obiščete novomeško tržnico, ki ji bodo, glede na razmere in okoliščine z veseljem dodali tudi kulturne vsebine.

Prav tako vabijo vse tiste, ki bi se radi predstavili z lastno ponudbo in na Glavnem trgu prispevali pri ustvarjanju kakovostnega družabnega in poslovnega prostora. Stojnice bodo razporejene pred mestno hišo – v najbolj obiskanem delu starega mestnega jedra. Svoje pridelke bodo ponujali le lokalni pridelovalci, obstoječim ponudnikom z lanskoletne tržnice pa se lahko priključite vsi, ki ponujate ekološke proizvode in proizvode integrirane pridelave.



Poleg ustaljene dejavnosti bodo obiskovalci imeli priložnost preizkusiti tudi gostinsko ponudbo. V primeru deževnega vremena bo tržnica odpovedana.

Sodelovanje na tržnici je v mesecu marcu brezplačno za vse ponudnike, nato pa bo cena za rokodelce 20 eur, oz. možen popust za večkratno udeležbo. Organizatorji vam bodo uredili dostop do prireditvenega prostora, zagotovili stojnico, ki jo bodo po potrebi oskrbeli z elektriko in vam uredili parkirišče dostavnih vozil.