zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Novice Novo mesto

Neprilagojena hitrost botrovala nesrečam

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.10.2016 10:19

Včeraj so se v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Novo mesto zgodile tri osebe poškodovale. Vsem je botrovala neprilagojena hitrost.

Včeraj nekaj po 8. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti med Ratežem in Šentjernejem. Opravili so ogled in ugotovili, da je 21-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v drevo. Lažje poškodovano voznico so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Nekaj po 19. uri se je zgodila prometna nesreča na Mestnih njivah v Novem mestu. 43-letna voznica osebnega avtomobila je v ovinku zaradi neprilagojen hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v 68-letno peško, ki je hodila ob robu vozišča. Poškodovano peško so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer so ji oskrbeli lažje poškodbe.


Včeraj pa so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki naj bi se zgodila že dan prej, v nesreči pa se je hudo poškodoval voznik osebnega avtomobila. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da se je nesreča zgodila v Selih pri Jugorju. 40-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. Okoliščine nesreče policisti še preverjajo.