franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Brez opisa

Nocoj dobrodelna tekma za Dominika

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.08.2016 06:07

Rokometni klub Črnomelj vabi vse športne navdušence na dobrodelno tekmo za 17-letnega Dominika iz Butoraja pri Črnomlju. Tekma bo v športni dvorani Srednje šole Črnomelj danes ob 19. uri. Domača članska ekipa se bo pomerila z aktualnimi državnimi prvaki in zmagovalci Slovenskega pokala, rokometnim klubom Celje Pivovarna Laško.

Celjani so 19-kratni državni prvaki in 19-kratni zmagovalci Slovenskega pokala.
Kar štirje člani ekipe RK CPL se trenutno s slovensko rokometno reprezentanco borijo za čim boljšo uvrstitev na olimpijskih igrah v Braziliji. V Črnomlju se torej obeta pravi rokometni spektakel. V programu bodo nastopali zmagovalec showa Slovenija ima talent Jernej KOZAN,plesna skupina S-Crew, plesalca in rokometaša Brin in Žan ter plesalec Jakob Kavšek. Vsi prostovoljni prispevki, zbrani na tekmi, bodo namenjeni za družino Lozar in pomoč Dominiku.

Januarja letos se je Dominiku in družini Lozar življenje obrnilo na glavo. Po nesrečnem skoku v sneg je nekdaj odličen rokometaš, tudi član kadetske reprezentance Slovenije, ostal negibljiv. Po več mesečnem okrevanju v bolnišnici se je Dominik sedaj končno vrnil v domače okolje. Zaradi popolne tetraplegije je odvisen od pomoči drugih, predvsem družine.

Za prevoz Dominika je družini nujno potrebno prilagojeno vozilo, za katerega bodo tudi namenjeni vsi zbrani prostovoljni prispevki na tekmi.


Svoj prispevek lahko nakažete tudi na račun Rdečega križa Črnomelj ali pošljete SMS s sporočilom DOMINIK5 NA 1919 in s tem prispevate 5 eur za Dominika in njegovo družino.

OZ RK ČRNOMELJ : 02430-0019277148
NAMEN: ZA DOMINIKA