stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice

Nova spletna trgovina podjetja TGH

Piše: Oglasno sporo

Čas objave:
03.08.2021 14:17

Živimo v času, kjer vse postaja bolj sodobno, moderno, digitalno, zato se podjetje TGH, d.o.o., predstavlja tudi v virtualnem okolju. Po nekaj mesecih priprav so ustanovili novo spletno trgovino in s tem omogočili dostop do svojih izdelkov celotni Sloveniji.

Podjetje TGH, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2009 v Črnomlju, osnovni dejavnosti sta gradbeništvo in trgovina.

TGH d.o.o. se je v zadnjih letih delovanja povzpela v sam vrh slovenskega gradbeništva in postala razpoznavno in priznano belokranjsko gradbeno podjetje tako doma kot širše, predvsem v Ljubljanski kotlini. Gradi predvsem za javne naročnike pa tudi za priznane zasebne investitorje kot so npr. TPV Novo mesto, Akrapovič, Iskra, Tomplast, Union hoteli...

Trgovski center v Črnomlju je vse od nastanka do danes vodilna trgovina z gradbenim, tehničnim in kmetijskim blagom na območju Bele krajine.

Poleg fizičnih trgovinskih poslovalnic v Črnomlju, Semiču in Vinici od sedaj najdete njihove izdelke tudi na https://trgovina.tgh.si.

Za vas so pripravili vizualno atraktivno, zanimivo in pregledno spletno trgovino. Izdelki so razporejeni po kategorijah, opremljeni s slikami in podrobnim opisom ter tehničnimi podatki.
Izbirate lahko med devetimi kategorijami, in sicer:

  • prosti čas: izdelki s katerimi popestrite čas, ki je namenjen zabavi in sprostitvi. Tukaj najdete kolesa, bazene, skiroje, vrtno pohištvo, žare pa tudi nekaj za vaše male hišne ljubljenčke.
  • gospodinjski aparati: hladilniki, mešalniki, pralni stroji, sesalci, štedilniki, likalniki ter ostala bela tehnika in mali gospodinjski aparati.
  • orodja in stroji: kategorija, kjer vsak mojster najde nekaj zase; profesionalno orodje priznanih blagovnih znamk kot so DeWalt, Makita, Bosch itd.
  • gradnja: vse za gradnjo od temeljev do strehe.
  • gospodinjstvo: naj vaš dom zablesti z izdelki za čiščenje, shranjevanje in dekoracijo ter jedi postanejo okusnejše iz kozic in posod kolekcij Orion, Eterna ali Anett.
  • električni material: kabli, doze in žarnice, stikala, svetila in baterije.
  • ureditev vrta in okolice: kategorija, kjer najdete vse pripomočke za urejen vrt in okolico, od vrtnih strojev, ročnega orodja, semen, gnojil pa vse do tlakovcev, okrasnega lubja in peska ter ograj in stebrov.
  • kopalnica: Kolpa san ali Concepto, Unitas ali Voxort; armature, tuši, omarice, ogledala, bojlerji in wc kotlički na enem mestu.
  • ter vse za otroke: pestra izbira igrač, ki privabijo nasmeh na obraz našim najmlajšim.

Trenutno je na voljo okrog 2000 artiklov, število pa dnevno narašča. Izdelki so cenovno ugodni, veliko pa jih je še dodatno znižanih. Nudijo vam možnost nakupa z kartičnim plačilom, plačilom po predračunu, po povzetju pa tudi obročno plačilo preko aplikacije Leanpay. Pripravili so vam še dodatno ugodnost, saj omogočajo brezplačno dostavo za nakup nad 200€.