nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Novice Brežice

Obnova prostorov ter nakup vozila v Zdravstvenem domu Brežice

Piše: ZD Brežice

Čas objave:
10.03.2021 12:04

Zdravstveni dom Brežice je pridobil obnovljene prostore v objektu zavoda, kjer delujejo specialistična psihiatrična ambulanta, otroški in šolski dispanzer ter patronažna služba. Zavod je s pomočjo sofinanciranja Občine Brežice pridobill tudi novo kombi vozilo za prevoz onkoloških in dializnih bolnikov.

Zdravstveni dom Brežice je v mesecu decembru 2020 sklenil pogodbo o obnovi nekaterih prostorov v objektu zavoda, in sicer specialistične psihiatrične ambulante, otroškega in šolskega dispanzerja ter patronažne službe. Z obnovitvenimi deli se je začelo ob koncu meseca decembra leta 2020. Dela so končana v mesecu januarju 2021. Ocenjena vrednost gradbeno obrtniških in elektroinštalacijskih del znaša 26.327,16 EUR z DDV. Sredstva za izvedbo gradbeno obrtniških in elektroinštalacijskih del je zagotovil Zdravstveni dom Brežice.

V mesecu decembru 2020 je Zdravstveni dom Brežice sklenil pogodbo za nakup novega kombi vozila, znamka in model: Volkswagen Caravelle 2.0 TDI. Zdravstveni dom Brežice je izvedel navedeno investicijo zaradi potrebe po nabavi novega kombi vozila za prevoz onkoloških in dializnih bolnikov zaradi epidemioloških ukrepov v času epidemije (manjše število pacientov v vozilu) in povečanega števila pacientov. Vrednost investicije znaša 41.788,15 EUR z DDV. Del sredstev za nakup kombi vozila je zagotovila Občina Brežice (25.000,00 EUR), preostanek pa Zdravstveni dom Brežice.