pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice

Otvoritev nove prodajalne Joe & Luca v Supernovi Novo mesto

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
17.04.2023 09:47

V Supernovi Novo mesto se je v soboto odprla nova trgovina Joe & Luca. Gre za slovensko znamko oblačil, ki so zasnovana in proizvedena v Sloveniji iz kvalitetnih in naravnih materialov.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2001 in se je razvijalo postopoma, vendar vztrajno, ob podpori celotne družine. Znamko je ustanovila Vesna Slobodnik ob pomoči svojih dveh sinov, Jožeta in Luke, ki sta bila tudi inspiracija za ime Joe & Luca. Na otvoritvi v Novem mestu so obiskovalci uživali v pogostitvi, med prvih 200 kupcev pa so razdelili tudi darila. V prvem tednu otvoritve na vse izdelke v trgovini nudijo 20 % popusta.

Pri Joe & Luca se zavzemajo za trajnostni pristop k oblačilom, prav tako pa dajejo poudarek na vse oblike telesa, saj ponujajo številne velikosti in kroje za različne postave, s čimer želijo izpostaviti lepoto vsakega posameznika. V trgovini lahko najdete oblačila primerna za vsakodnevno nošenje, ki so hkrati tudi modna in trendovska. Spoštovanje do delavcev v podjetju je enako pomembno kot izdelek sam, zato radi mislijo o sebi kot o enotni ekipi.

Joe & Luca ima poleg fizičnih prodajaln tudi spletno prodajo, kar pomeni, da lahko izdelke naročite kar iz udobja svojega doma. Obiščite novo trgovino v Supernovi Novo mesto in izkoristite priložnost za nakup kvalitetnih oblačil po ugodni ceni.