nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Novice Novo mesto

Po iskalni akciji našli Ivana

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.10.2016 06:35

"Preklicujemo iskanje Ivana Kostevca, saj so ga danes nekaj pred 10. uro našli udeleženci iskalne akcije", so javili iz Policijske uprave Novo mesto.

Pogrešani je bil živ najden v bližini brežiškega pokopališča. V iskalni akciji, ki so jo vodili brežiški policisti, je poleg 25 policistov Policijske postaje Brežice, sodelovalo še sedem gasilcev PGE Brežice in šest vodnikov enote reševalnih psov.

V akciji so ponovno združili znanja in izkušnje različnih področij zaščite in reševanja in s hitrim odzivom in požrtvovalnostjo obvarovali človeško življenje.

PREJ: 

Policija išče 82-letnega Ivana Kostevca iz Brežic. V nočni iskalni akciji, v kateri so sodelovali policisti, reševalni psi in gasilci, ga niso uspeli najti. Od včeraj zvečer svojci pogrešajo 82-letnega Ivana Kostevca z Gregorčičeve ulice v Brežicah. Ivan je visok okoli 165 cm, čokate postave, s temensko plešo in brki. Oblečen je v jakno in v temno moder spodnji del trenirke.  Vse, ki bi o pogrešanem kaj vedeli, ali ga morda videli, policija prosi, da jo o tem obvestijo na interventno številko 113.  Za Kostevcem je že ponoči stekla iskalna akcija. Nekaj po pol eni ponoči so ga iskali policisti s policisti s pomočjo reševalnih psov, brežiški gasilci in svojci, a ga do jutra še niso našli.