franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

Podaljšan rok: do 27. oktobra možnost prijave škode po pozebi

Piše: MO NM

Čas objave:
20.10.2021 18:58

Na podlagi sklepa Uprave RS za zaščito in reševanje na Mestni občini Novo mesto zbirajo vloge oškodovancev, ki so utrpeli škodo zaradi pozebe v tekoči kmetijski proizvodnji med 5. in 9. aprilom. Oddate jih lahko do srede, 27. oktobra.

Potencialni oškodovanci z območja Mestne občine Novo mesto boste vloge za prijavo škode prejeli na dom in jih, v kolikor boste to želeli, izpolnjene predali občini, kjer jih bomo nato v reševanje predala Agenciji RS za kmetijske trge in razvoj podeželja. Slednji bodo o vlogah presojali, oškodovance pa o statusu vlog obvestili do konca aprila 2022.

Potencialni oškodovanci v obrazce, ki jih boste prejeli na dom, vpišete podatke o odstotku poškodovanosti posamezne kulture in priložite dokazila (slike, cenilni listi zavarovalnic ipd.). V primeru sklenjenega zavarovanja kmetijske proizvodnje lahko priložite kopijo zavarovalne police in če z njim že razpolagate, tudi dokazilo o izplačilu zavarovalnine.

Oškodovanci z območja Mestne občine Novo mesto izpolnjene in podpisane obrazce (skupaj z dokazili) pošljete po pošti ali prinesete osebno na naslov Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto, do vključno 27. oktobra.