pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice

Poletna osvežitev za vašo kožo in utrujene noge

Piše: R.K.

Čas objave:
11.07.2023 06:00

Poletje je čas brezskrbnih aktivnosti na prostem, počitnic na plaži in sproščenega uživanja. Vendar pa za nekatere posameznike poletni čas prinaša tudi neželene skrbi, kot so sončne opekline, suha koža in razdraženost. Nekateri pacienti se pritožujejo tudi zaradi občutka težkih, utrujenih in pekočih nog.

V Avelani se zavedajo, da si vaša koža zasluži največjo pozornost in nego. Zato so skrbno oblikovali dva izjemna izdelka, gel za krčne žile in nego nog “Imejte lahke noge” in meglico za obraz “Abellana Mistica”. Oba izdelka sta plod njihovega obsežnega medicinskega znanja in prilagojena najpogostejšim pritožbam naših pacientov. Ti izdelki so ustvarjeni ne samo za lajšanje težav, ampak tudi za posameznike, ki cenijo skrb zase in negovanje svojega dobrega počutja.

Avelana gel za krčne žile in nego nog “Imejte lahke noge” je predvsem zasnovan za lajšanje občutka težkih in utrujenih nog. Ta gel so razvili na podlagi tegob, ki jim jih zaupajo njihovi pacienti v ambulanti za žilno kirurgijo, kjer se večina posameznikov pritožuje zaradi težkih, utrujenih ali pekočih nog. Ob opazovanju njihovega nelagodja so se odločili ustvariti izdelek, ki ne le olajša te simptome, ampak tudi neguje kožo. Uspeh in olajšanje, ki ga doživljajo njihovi pacienti, je res izjemen. Ponosni so, da imajo veliko pozitivnih odzivov pacientov, ki so hvaležni za ta izdelek in ga redno uporabljajo. Gel je tudi nepogrešljiv spremljevalec za posameznike, ki se ukvarjajo s športnimi dejavnostmi med poletnimi počitnicami. Zasnovan je za sprostitev in boljšo regeneracijo, saj gel olajša utrujenost mišic po vadbi ali rekreaciji.

Hladilne in pomirjujoče lastnosti gela omogočajo, da uživate v svojih najljubših poletnih športih brez občutka nelagodja.

Naj gre za ure tenisa, vožnjo s kolesom po slikovitih poteh ali preprosto raziskovanje novih destinacij peš, je gel nepogrešljiv sopotnik. S svojo edinstveno formulacijo, obogateno z dragocenimi rastlinskimi izvlečki, odpravlja utrujenost in občutek težkih nog ter omogoča izboljšano sprostitev mišic in pomlajevanje. Z gelom boste vsako športno aktivnost premagovali z živahnostjo in lahkotnostjo. 

Avelanin gel za krčne žile in nego nog “Imejte lahke noge” je izdelan z največjo skrbnostjo in natančnostjo ter vključuje edinstveno mešanico skrbno izbranih sestavin. Mentol in eterično olje poprove mete znana po svojih hladilnih lastnostih in zagotavljata osvežujoč in pomirjujoč občutek za lajšanje nelagodja v nogah. Izvleček divjega kostanja, znan po svojih blagodejnih učinkih na krvni obtok, pomaga ublažiti simptome krčnih žil in spodbuja udobje nog. Ekstrakt virginskega nepozebnika je učinkovit naravni adstringent – oža pore in pomaga zaustavljati krvavitev, vzpostavlja ravnovesje kože, lajša in preprečuje težave s kožo ter ji pomaga obvladovati zunanje neugodne vplive, obenem pa deluje kot blag antiseptik. Izvleček ognjiča obogaten z negovalnimi lastnostmi in bogat z vitaminom C pomaga negovati kožo, hkrati pa spodbuja prijeten občutek hlajenja. Alantoin, znan po svojih pomirjujočih in zdravilnih lastnostih, pomaga pri regeneraciji kože in lajša utrujene in izčrpane noge.
Skrbno oblikovan gel za utrujene noge je odlična izbira za posameznike, ki imajo težave s krčnimi žilami, tiste, ki okrevajo po operaciji krčnih žil, ali vse, ki iščejo olajšanje od občutkov težkih in utrujenih nog. Primeren je tudi za posameznike, ki doživljajo povečano obremenitev nog zaradi poklicnih zahtev, dolgotrajnega stanja ali sedenja, nosečnosti, fizičnih aktivnosti ali potovanja.

Avelana gel
Avelana gel
R.K.

Abellana Mistica je meglica, zasnovana za pomoč pri procesu okrevanja po laserskih obraznih tretmajih in je nepogrešljiv dodatek k vaši poletni negi kože. Toplo priporočamo vključitev te osvežujoče meglice v vašo dnevno rutino, še posebej med poletjem, ko se na vašem obrazu lahko pojavijo poškodbe zaradi sonca in potrebujete osvežujočo nego. Abellana Mistica je strokovno formulirana s skrbno izbranimi sestavinami, ki pomirjajo in oživljajo vašo kožo. 

Hialuronska kislina, ključna sestavina Abellana Mistice, zagotavlja optimalno vlaženje, spodbuja regeneracijo kože in daje sijajen ten. Ceramidi igrajo pomembno vlogo pri preprečevanju prezgodnjega staranja in boju proti suhosti, učinkovito obnavljajo naravno pregrado vaše kože. Poleg tega vključitev aloje vere, znane po svojih pomirjujočih lastnostih, zagotavlja potrebno olajšanje po izpostavljenosti soncu in drugim zunanjim dejavnikom. Pantenol s svojimi hladilnimi in zdravilnimi lastnostmi pospešuje hitro celjenje manjših poškodb kože. 

Vsestranskost Abellana Mistice jo naredi nepogrešljivo v vaši negi kože skozi celo poletje. Njena lahka formula in praktična 100 mL embalaža omogočata enostavno in pogosto uporabo ter ohranjanje vaše kože navlažene in osvežene ves dan. Shranjevanje meglice v hladilniku pa še poveča njen pomirjujoč učinek, zagotavljajoč takojšnje olajšanje pred poletno vročino. Ne pozabite popršiti svojega obraza z Abellana Mistico po sončenju, da obnovite in povrnete vitalnost vaše kože

abelanna-mistica
Abelanna Mistica
R.K.

Poletna osvežujoča ponudba!

Poletna osvežujoča ponudba! Ob nakupu katerihkoli dveh izdelkov blagovne znamke boste prejeli 15% popust. 

logotip1.jpg
Avelana
R.K.

Izjemno osvežujoča ponudba je na voljo samo v mesecu juliju in avgustu oziroma do razprodaje zalog v Kirurškem centru Avelana na Otočcu, naročite pa ju lahko tudi po spletu AVELANA.SI preko spletnega obrazca v zavihku IZDELKI / E-NAROČILO ali pokličite na 030 701 701 ali pišite na info@avelana.si

Zaupajte svoje zdravje najboljšim!