nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Novice

Poškodovan delavec

Piše: R.K.

Čas objave:
08.08.2023 10:06

Včeraj se je podjetju v Ulici heroja Starihe v Črnomlju poškodoval delavec. Reševalci NMP ZD Črnomelj so hudo poškodovanega delavca oskrbeli na kraju.

Posadka s helikopterjem SV je v spremstvu dežurne ekipe HNMP na Brniku poškodovanca prepeljala v UKC Ljubljana. Obveščene so bile pristojne službe.

Črnomaljski policisti so opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je do nesreče prišlo med vzdrževalnimi deli. 43-letni delavec je čistil transportni trak, ki se je odtrgal in padel nanj. Policisti okoliščine še preiskujejo, o nesreči je bil obveščen tudi pristojni inšpektor za delo. Po zaključeni preiskavi bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Včeraj malo po 19. uri pa je na avtocesti med priključkoma Mirna Peč in Trebnje vzhod v smeri Ljubljane gorelo osebno vozilo. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Trebnje so zavarovali kraj dogodka, goreče vozilo pogasili, nevtralizirali razlite motorne tekočine in očistili vozišče.

Včeraj ob 11. uri je v naselju Log pri Žužemberku gorelo pri električni omarici sončne elektrarne na podstrešju poslovno stanovanjskega objekta. Začetni požar so pogasili domači in zaposleni. Gasilci PGD Log in Veliki Gaber so s termovizijsko kamero pregledali prostore. Obveščene so pristojne službe.