nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Novice Novo mesto

Predavanje - zdravila in alternativno zdravljenje

Piše: Spominčice Dolenjske, J.P.

Čas objave:
14.12.2019 07:21

V odboru Spominčice Dolenjske si prizadevajo, da v zimskem obdobju z nizom predavanj iz različnih področij zdravstva in farmacije pomagajo zlasti svojcem z osebami z boleznijo demenca. Tokrat bo predavala mag. Andrea Šetina, ki bo iz prakse povedala največ resnic o zdravilih in alternativnem zdravljenju z različnimi dodatki iz narave.

Predavanje bo v torek, 17. decembra 2019, v Knjižnici Mirana Jarca, ob 17. uri. Predavanje organizirajo člani društva Spominčice Dolenjske.

Predavateljica je redno zaposlena kot magistra farmacije v Dolenjskih lekarnah. Budno spremlja vse dosežke na področju farmacije in zdravil, zlasti novosti, ki jih bolniki še ne poznajo. Predavateljica bo spregovorila o zdravljenju demence, na način, kot ga izvajajo v Švici, edini državi na svetu, kjer imajo državljani zagotovljeno pravico do komplementarnih medicinskih metod.

Dobro je, da izveste več o tem, kaj storiti, če se bolezen zgodi vam ali komu, ki mu želite najboljše. Vsak trenutek šteje.

Pridite in izvedeli boste o trenutnih dosežkih pri iskanju novih zdravil za demenco, ki poteka tudi v Sloveniji. Se obeta revolucionarno cepivo, s katerim bomo zdravili demenco? Vas zanima pravilna uporaba različnih zdravil? Kaj pa alternativna zdravila?  Pripravite si vprašanja, na katera vam bo predavateljica odgovorila.