stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice Novo mesto

Prenovljen SPAR v Žabji vasi

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
21.03.2024 08:51

SPAR s prenovljeno podobo v Novem mestu v Žabji vasi ponovno odprl svoja vrata.

SPAR Slovenija je s svojo trgovino v Novem mestu, v Žabji vasi, prisoten že 21 let. Letos so trgovino popolnoma prenovili in danes ob 8. uri je sodobnejši hipermarket svojim kupcem ponovno odprl vrata. Ob otvoritvi bo podjetje SPAR Slovenija trem lokalnim organizacijam doniralo skupaj 3.000 evrov. Kupci lahko z žetoni v trgovini glasujejo za višino donacije, ki jo bo prejelo vsako izmed predlaganih društev. Izbirajo lahko med Gasilsko zvezo Novo mesto, Zavodom nova želva ter Vrtcem Pedenjped Novo mesto.

Podjetju SPAR Slovenija je v slabih dveh mesecih uspelo prenoviti obstoječi hipermarket, ki se nahaja v nakupovalnem centru Stop Shop Novo mesto. Investicija prenove trgovine je znašala približno 2,8 mio evrov in je zajemala povečanje in celovito prenovo notranjosti. Hipermarket se razprostira na skupaj 1.811 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje pa bo kot doslej skrbelo 26 zaposlenih. Pred trgovino je v okviru celotnega nakupovalnega centra in po novem tudi na strehi centra prostor za parkiranje 180 vozil. Za lažji dostop strank do trgovine so v Sparu zgradili dvigalo, ki povezuje zgornje parkirišče s trgovino. Na ta način so olajšali dostop tudi gibalno oviranim osebam ter tako vsem strankam omogočili čim boljšo nakupno izkušnjo.

Notranjost trgovine je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki je postavljen v ospredje trgovine, ki bo vključeval tudi izdelke slovenskih pridelovalcev, posebej izpostavljenih na lesenem kozolcu. Manjkajo tudi ne široka izbira kruha in peciv na samopostrežnem oddelku s pekovskimi izdelki ter dobro založena delikatesa, mesnica in ribarnica. Trgovina ima tudi nov oddelek Hitroteke, ki ponuja različne vrste, že pripravljenih jedi in obrokov. Tam bo na voljo tudi celotna linija dnevno sveže in v trgovini pripravljenih izdelkov SPAR To Go, med katerimi bodo obiskovalci našli raznovrstne sendviče, solate, sladice ter mešanice svežega sadja. V prenovljeni trgovini ne manjka niti pestra ponudba s športno in alternativno prehrano. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, so po novem na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Ob prenovi pa so v podjetju Spar Slovenija mislili tudi na trajnostni vidik. Hipermarket SPAR Novo mesto Žabja vas ima po novem vgrajeno varčno razsvetljavo LED in okolju prijaznejše zaprte hladilnike ter zamrzovalne omare. Poleg tega ima tako kot večina trgovin SPAR in INTERSPAR urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v podjetju SPAR Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.
Otvoritev trgovine je Spar popestril z glasovanjem kupcev o višini donacije in jo razdelil med Gasilsko zvezo Novo mesto, ki bo denar namenilo za izobraževanje članov in nakup gasilske opreme, Zavodom nova želva, ki bo sredstva namenilo za organizacijo izleta za invalide ter Vrtcem Pedenjped Novo mesto, ki bo s sredstvi kupilo dežne plašče za otroke.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR NOVO MESTO, ŽABJA VAS:
PON–SOB: 8:00 – 20:00