franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

Prenovljena in večja trgovina SPAR v Trebnjem ponovno odpira svoja vrata

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
03.08.2023 11:45

SPAR Slovenija je danes, 3. avgusta, po 3-mesečni prenovi ponovno odprl trgovino SPAR v Trebnjem, ki je sedaj po novem zaradi velikosti in ponudbe hipermarket, ima modernejšo zunanjo podobo ter večji in sodobnejši ambient. Ob otvoritvi bo podjetje SPAR Slovenija trem lokalnim organizacijam doniralo skupaj 3.000 evrov. Kupci lahko z žetoni v trgovini glasujejo za višino donacije, ki jo bo prejelo vsako izmed predlaganih društev. Izbirajo lahko med Vrtcem Mavrica Trebnje, Humanitarnim društvom Taja ter Prostovoljnim gasilskim društvom Trebnje.

Trgovina SPAR je v Trebnjem prisotna že 20 let in letos je dočakala svojo prvo posodobitev. Poslovalnica je po novem večja za dobrih 400 kvadratnih metrov in se razprostira na skupno več kot 1.600 kvadratnih metrih. Skupna investicija prenove je znašala skoraj 4 milijone evrov. Poleg trgovine je povečano tudi zunanje parkirišče, ki ima 89 brezplačnih parkirnih mest, novost na njem pa je tudi polnilnica za električna vozila Megatel, s pomočjo katere lahko kupci čas nakupovanja dobro izkoristijo in napolnijo baterije svojih električnih konjičkov. Zunanjo podobo poslovalnice zdaj krasita tudi nova fasada in nadstrešek.

Notranjost trgovine SPAR Trebnje je zasnovana v skladu z modernimi trgovskimi smernicami, v naravnih tonih in materialih, veliko pozornost pri obnovi pa so namenili svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan in razširjen oddelek sadja in zelenjave, ki vključuje tudi izdelke slovenskih pridelovalcev. Posodobljen je samopostrežni oddelek kruha, delikatesa z izvrstnimi specialitetami za vse okuse ter dobro založeni mesnica in ribarnica. Pri obnovi pa niso pozabili na oddelek s sveže pripravljenimi jedmi SPAR TO GO - novost, ki vključuje tudi odprt prostor priprave te ponudbe, da kupci lahko v živo spremljajo, kako se pripravljajo sveže jedi SPAR TO GO v trgovini. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, so po novem na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne.

Podjetje Spar Slovenija je prejemnik certifikata odličnosti za napredek na poti zelene preobrazbe Green Star, kar ga uvršča v kategorijo naprednih podjetij, ki imajo načela trajnostnega poslovanja močno vtkana v svojo strategijo in poslovne modele. Da delujejo trajnostno, so dokazali tudi pri prenovi trgovine v Trebnjem, ki so se je lotili z mislijo na boljši jutri, za izvajalce prenove pa izbrali povečini lokalna podjetja. Poleg nove polnilnice za električna vozila, ima trgovina SPAR Trebnje vgrajeno varčno razsvetljavo LED, zamenjane so bile vse hladilne naprave, ki po novem delujejo s 100 % naravnimi plini (CO2). Nadgrajen je bil tudi sistem ogrevanja, ki po novem vso odpadno toploto hladilne tehnike izkoristi za ogrevanje in hlajenje poslovalnice in pripravo sanitarne vode. Tako kot večina Sparovih trgovin pa je urejeno tudi zbiranje povratne steklene embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v podjetju SPAR Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.

Otvoritev trgovine bo Spar popestril z glasovanjem kupcev o višini donacije in jo bo razdelil med Vrtec Mavrica Trebnje, ki bo denar namenilo za nakup rekvizitov, zunanjih igral in igrač, med Humanitarno društvo Taja, ki bo denar porabilo za nakup aparata za protibolečinsko terapijo ter Prostovoljno gasilsko društvo Trebnje, ki bo z donacijo kupilo novo gasilsko opremo.

DELOVNI ČAS HIPERMARKETA SPAR TREBNJE:

PON – SOB: 7:30 – 20:00