podgana Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Novice Novo mesto

Preživite dan v družbi planincev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.09.2015 08:39

Ob Evropskem tednu mobilnosti in praznovanju 650-letnice ustanovitve Novega mesta Planinsko društvo Krka Novo mesto danes pripravlja DAN ODPRTIH VRAT, ki bo potekal od 11. do 18. ure v novomeškem Športnem parku Loka.

Na prireditvi boste spoznali širok spekter dejavnosti planinskega društva, med katerimi boste lahko našli ideje za prijetno in zdravo preživljanje prostega časa. Predstavili se vam bodo planinski vodniki, turni kolesarji, alpinisti, varuhi narave, markacisti in mladi planinci. Če boste želeli, se boste lahko tudi preizkusili v kateri izmed njihovih dejavnosti.

Da bo druženje prijetno, bodo prireditev popestrili z družabnim dogajanjem in kulturnim programom, ki bo na sporedu v okviru osrednjega dogodka prireditve ob 16.30 uri. Prireditev bodo zaključili z nagradnim žrebanjem, kjer bodo udeležence razveselili s simboličnim planinskimi nagradami.


"Naj bo teden mobilnosti tudi vzpodbuda za naš korak k naravi. Pridite. Skupaj bomo uresničili vaše in naše načrte. Prireditev je še posebej zanimiva za vaše otroke, učence, dijake oz. študente, ki iščejo in oblikujejo svoji identiteto. Vabimo vas, da jih pripeljete na našo prireditev in jim date priložnost, da spoznajo prijetne in zdrave dejavnosti, ki jo bodo lahko gojili vse življenje," pravi Anton Progar, predsednik Planinskega društva Krka Novo mesto.