Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Novice Sevnica

SDM Sevnica potrdilo novo vodstvo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.03.2016 09:56

V prostorih SDS Sevnica je minuli potekala Volilna Konferenca OO SDM Sevnica. SDM Sevnica združuje 28 članov stranke SDS v Sevnici v starosti med 15 in 30 leti.

V uvodu je vse prisotne pozdravil predsednik OO SDS Sevnica in naš poslanec v DZ RS Tomaž Lisec. Izpostavil je ključne teme njegovega delovanja v parlamentu, opozoril na ključne probleme v Sevnici ter se mladim zahvalil za dosedanjo pomoč in delo, ki je opazno.

Predsednica OO SDM Sevnica Sanja Slemenšek je predstavila delovanje OO SDM Sevnica v letu 2014: člani so se udeležili zimskih športnih iger SDS, ki se jih je februarja udeležilo 12 mladih iz SDM Sevnica, v juniju smo s transparentom in plakati obeležili dan državnosti, v poletnim mesecih pa smo delili bone SDS za kavo in organizirali dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin, ki smo jih septembra podelili šolskemu skladu OŠ Boštanj. Občinskemu odboru SDS smo pomagali pri organizaciji piknika SDS avgusta na Lukovcu.

Glavna tema konference so bile volitve novega vodstva SDM Sevnica. Ker je Sanji Slemenšek mandat potekel mandat, je bilo soglasno potrjeno, da nova predsednica SDM Sevnica postane Iris Žučko, člani IO pa so postali Sanja Slemenšek, Aleksander Mrvič, Marjan Gorenc, Kristjan Špan in Davor Teraž.


Nova predsednica je predstavila nov plan dela za leto 2016: še naprej organizirati dogodke in prireditve iz preteklosti, dodati pa nekatere nove, predvsem na dobrodelnem in športnem področju ter aktivno sodelovati pri dogodkih, ki jih organizira SDM na državni ravni.

Razprava je tekla tudi o aktualnih temah v Sevnici, tudi o položaju mladih in pričakovanjih o hitrejšem razvoju občine in hitrejši izgradnji gospodarske, stanovanjske, turistične, kulturne, šolske in športne infrastrukture, so zapisali v spročilu za javnost.