1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Novice Sevnica

SJ, SDM Sevnica spet zbirali šolske potrebščine

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.09.2016 15:57

V času od 25. junija in do začetka šolskega leta smo člani SDM Sevnica (podmladek SDS) že peto leto zapored izvajali zdaj že poznani dobrodelni projekt Zbiranje šolskih potrebščin.

Zbirali smo nove in lepo ohranjene rabljene šolske potrebščine, saj se zavedamo, da je v teh časih nakup vsega potrebnega za marsikatero družino tudi v naših krajih zelo velik strošek.

Ob koncu akcije sta predsednica SDM Sevnica Iris Žučko in predsednik SDS Sevnica ter poslanec v DZ RS Tomaž Lisec vse zbrane potrebščine predala ravnateljici OŠ Šentjanž Mariji Brce. Debata je potekala tudi o energetski sanaciji OŠ ter novi telovadnici.

Verjamemo, da bodo zbrane potrebščine prišle v prave roke in tako olajšale novo šolsko leto učencem in njihovim staršem.


Hvala vsem, ki ste darovali potrebščine in s tem pripomogli k ponovni uspešnosti našega projekta. Hvala tudi trgovini Turistični agenciji Doživljaj Sevnica in Pošta Sevnica za aktivno pomoč pri zbiranju potrebščin Z akcijo bomo nadaljevali tudi prihodnja leta, zato po koncu šole prihranite stvari, ki jih več ne potrebujete.

Ob tej priložnosti želimo vsem šolarjem v občini Sevnica uspešno šolsko leto 2016/17 z veliko dobrimi ocenami in prijetnim počutjem v (marsikje novi ali prenovljeni) šoli, staršem veliko potrpljenja ter učiteljem uspešno delo in dobre živce.