franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

Skate park Grosuplje prenovljen

Piše: R.K.

Čas objave:
28.03.2022 06:55

Skate park Grosuplje, ki se nahaja v Športnem parku Brinje v Grosuplju je prenovljen. Minulo soboto so ga simbolično otvorili z delavnicami urbanih športov.

Fantje in dekleta, navdušeni nad urbanimi športi, so se tako lahko udeležili SKATE ali SKIRO delavnice. Poučili smo se o urbanih športih, BMX in MTB kolesarjenju, rolkanju, rolanju, pa tudi o skiroju, športnem plezanju in urbanih plesih. Na rolkah ali skirojih smo se lahko tudi preizkusili.

»Mlade spretneže« je prišel pogledati tudi župan dr. Peter Verlič skupaj s soprogo Barbaro. »Nekje v višini 25.000 evrov so bili tej stroški, kar pomeni, da je teh 10 let dodobra služil svojemu namenu. Je pa bilo potrebno malo obnoviti te klančine,« je o prenovljenem skate parku povedal župan. Spomnil pa se je tudi otvoritvenega dogodka novega skate parka pred dobrimi 10 leti: »Kar pa je za mene presenečenje, takrat so šli fantje in dekleta po teh klančinah z rolkami, danes pa vidim, da so hit skiroji.«

Prenova skate parka oz. rolkarskega poligona je sicer potekala že septembra lani. Zamenjali smo poškodovane in dotrajane lesene vozne plošče in nekoliko preuredili postavitev objektov oz. elementov. Vrednost investicije je znašala 22.423,60 evrov, izvajalec del je bil Ekšn d.o.o.

Ravno ta dan pa je Grosuplje obiskal tudi Minibus veselja, ki se je tokrat pripeljal na igrišče Osnovne šole Brinje Grosuplje. In ponovno je najmlajše razveseljeval s svojimi športnimi in družabnimi igrami, s kreativnimi, kuharskimi in drugimi praktičnimi delavnicami.