Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

Novice Krka

Slab obisk sejma Turizem in prosti čas

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.01.2013 16:51

Danes bo vrata zaprl tradicionalni sejem Turizem in prosti čas, ki je od četrtka potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Tudi tokrat so se ga na razstavnem prostoru Turistične zveze Slovenije brezplačno udeležila Turistična društva z Dolenjske, Posavja, Bele Krajine ter Ribniškega in Kočevskega, in sicer tista, ki so pravočasno poravnala letno članarino, vsa druga pa na lastne stroške.

V okviru Turistične zveze od Turjaka Kolpe so skupaj svojo dejavnost predstavila TD Kostel, Kočevje in Ribnica, občina Kočevje, Kostel, Črnomelj, Metlika in Semič pa v okviru projekta Edina (turistično območje ob reki Kolpi). Glavna značilnost sejma je, da je bilo letos udeležencev manj, tudi obiskovalcev je bilo v četrtek in petek komaj nekaj deset.

Več si je slovensko in tujo, tudi ponudnikov Turističnih uslug iz sosednih držav je bilo veliko manj kot prejšnja leta, prišlo ogledati včeraj in danes. Skratka, gospodarsko krizo še kako čuti tudi turizem, je poudarila Karmen Grebenc Burger, generalna sekretarka Turistične zveze Slovenije.

karmen burger.mp3