7_Nina Donelli Svet24.si

FOTO: "Mogoče pa bom spoznala kakšnega ...

Andrej Bajželj Svet24.si

Starša edinca Andreja našla mrtvega. Trdita, da ...

pes 13 Svet24.si

Vaš kosmati prijatelj razkriva vašo osebnost

predlog 10 pokrajin Svet24.si

Takšen je popravljen načrt razdelitve pokrajin

indira ekić - tvoja video Odkrito.si

Indira dobila priložnost, da se vrne v najlepše ...

Romana Krajnčan Njena.si

Romana Krajnčan drugič babica!

simona Njena.si

Takšna je bila kmetica Simona pred enim letom

Novice Krka

Slab obisk sejma Turizem in prosti čas

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.01.2013 16:51

Danes bo vrata zaprl tradicionalni sejem Turizem in prosti čas, ki je od četrtka potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Tudi tokrat so se ga na razstavnem prostoru Turistične zveze Slovenije brezplačno udeležila Turistična društva z Dolenjske, Posavja, Bele Krajine ter Ribniškega in Kočevskega, in sicer tista, ki so pravočasno poravnala letno članarino, vsa druga pa na lastne stroške.

V okviru Turistične zveze od Turjaka Kolpe so skupaj svojo dejavnost predstavila TD Kostel, Kočevje in Ribnica, občina Kočevje, Kostel, Črnomelj, Metlika in Semič pa v okviru projekta Edina (turistično območje ob reki Kolpi). Glavna značilnost sejma je, da je bilo letos udeležencev manj, tudi obiskovalcev je bilo v četrtek in petek komaj nekaj deset.

Več si je slovensko in tujo, tudi ponudnikov Turističnih uslug iz sosednih držav je bilo veliko manj kot prejšnja leta, prišlo ogledati včeraj in danes. Skratka, gospodarsko krizo še kako čuti tudi turizem, je poudarila Karmen Grebenc Burger, generalna sekretarka Turistične zveze Slovenije.

karmen burger.mp3