nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice

Sreča je prava samo, če jo deliš …

Piše: R.K.

Čas objave:
22.01.2024 08:23

Kuharska ekipa iz Bele Krajine, ki je sodelovala v jesenski oddaji "Večerja za 5 na deželi" na Planet TV, je pokazala, da prava sreča prihaja iz deljenja. Zmagovalci oddaje so se odločili, da bodo svojo nagrado, znesek 1.000 evrov, podarili Osnovni šoli Milke Šobar - Nataše v Črnomlju, ki šolo obiskujejo otroci s posebnimi potrebami. Produkcijska ekipa Planeta TV je ta znesek še podvojila.

Otroci so ob predaji donacije pripravili pester program, ki je vključeval petje, igranje na glasbila, recitacije, na koncu pa so tekmovalcem predali še skrivni recept za hvaležnost. Posebno presenečenje je bila roladna torta velikanka v obliki breze, ki jo je pripravila gospa Mojca.

Šola bo donirani znesek namenila za organizacijo izleta na morje za otroke. Gre za šolo, ki jo obiskujejo otroci s posebnimi potrebami iz vseh treh belokranjskih občin, in ta donacija bo zagotovo prinesla veliko veselja in novih izkušenj za učence.



Tekmovalci Mojca Kramarič, Sonja Škof, Nika Lovrin, Marko Jurman in Polonca Rahmanović so se v oddaji izkazali s strastjo do kuhanja, gostoljubnostjo in odlično hrano, pri čemer so vsakemu tekmovalcu dodelili visoke ocene. Njihovo druženje se je nadaljevalo tudi po oddaji, saj se zdaj srečujejo na mesečnih večerjah, polnih smeha in dobrih jedi.

Donacija šole in skupno druženje tekmovalcev dokazujeta, da je sreča še večja, ko jo delimo z drugimi.