gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

TOPDOM danes odprl novo poslovalnico v Brežicah

Piše: Oglasno sporočilo

Čas objave:
21.09.2023 12:54

Podjetje TOPDOM d.o.o. je danes odprlo vrata svoje nove, že 36. poslovalnice v Sloveniji. Nova poslovalnica v Brežicah je odgovor na potrebe lokalnega okolja, saj so želeli v podjetju TOPDOM d.o.o. prebivalcem olajšati dostop do izdelkov za gradnjo, prenovo in obnovo doma, obenem pa obogatiti ponudbo na trgu.

Na 1200 m2 pomembno vlogo igra tudi salon keramike, ki prinaša izjemno bogato in pestro ponudbo keramike in kopalniške opreme. Nova poslovalnica prinaša širok nabor izdelkov in storitev, obenem pa tako na področju Brežic kot tudi v širši okolici predstavlja zanesljivega partnerja za vse male in velike mojstre. Na otvoritvi, ki jo bodo popestrili z okusno jedačo in pijačo, bodo obiskovalcem podelili darilca ob nakupu, na voljo pa bo tudi posebna otvoritvena ponudba.

Nova poslovalnica predstavlja dobrodošlo pridobitev za Brežice in okolico

V podjetju TOPDOM d.o.o. so za lokacijo svoje nove poslovalnice izbrali Brežice predvsem zato, ker na tem območju tovrstne ponudbe močno primanjkuje. Lokalnemu prebivalstvu so želeli omogočiti lažji dostop do izdelkov za gradnjo, prenovo doma. V podjetju verjamejo, da jih bo ožja in širša okolica Brežic prepoznala kot zanesljivega partnerja na področju gradnje, urejanja hiše in okolice, nakupa kopalniške opreme in keramike, nakupa profesionalnih strojev in orodja ter vsega ostalega, kar potrebujejo obrtniki in domači mojstri.

Celovita ponudba širokega prodajnega programa in močna, strokovna ekipa

V novi poslovalnici Brežice bo na voljo celoten prodajni program podjetja, kar je odlična novica za kupce, ki bodo odslej vse, kar potrebujejo, dobili na enem samem mestu. Trgovina, ki so jo začeli graditi januarja 2023, obsega 1200 m 2 , kar 250 m 2 pa je namenjenih salonu keramike, v katerem je kupcem na voljo izredno bogata in pestra ponudba keramike ter kopalniške opreme. Dodatno poslovalnica ponuja še 6000 m 2 zunanjih površin, kjer je poskrbljeno tudi za dovolj parkirnih mest za obiskovalce.

Poleg obsežnega prodajnega programa je v novi poslovalnici na voljo tudi zanimiv nabor različnih storitev, kot so izposoja profesionalnih gradbenih strojev, izris kopalnic, dostava blaga in še več. Za piko na i vas bo v poslovalnici Brežice pričakala močna, strokovno usposobljena ekipa sodelavcev, ki je od samega začetka sodelovala pri ustvarjanju nove poslovalnice. Strokovna ekipa se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami, saj se je urila tudi v ostalih poslovalnicah, kar pomeni, da tudi v novi poslovalnici v Brežicah lahko pričakujete dober nasvet in prijazen sprejem.

Z novo poslovalnico do uspešnega uresničevanja vizije podjetja

Z odprtjem svoje nove poslovalnice v Brežicah podjetje TOPDOM d.o.o. uspešno sledi svoji viziji: ostati največji in najboljši ponudnik izdelkov za gradnjo in ter s širjenjem kakovostnega in širokega prodajnega programa končnim kupcem in profesionalnim izvajalcem še naprej zagotavljati najboljše od temeljev do strehe. V skladu z vizijo nameravajo v podjetju tudi v prihodnje skrbeti za potrebe lokalnega prebivalstva in odpirati nove poslovalnice na področjih, na katerih je to najbolj potrebno. 

TOPDOM za male in velike mojstre

Skupina TOPDOM se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo kakovostnih izdelkov za gradnjo, obnovo in dom. Širok prodajni program, razvejana prodajna mreža, strokovno osebje in dobro sodelovanje z izvajalci so razlog, da je skupina skozi leta postala eden vodilnih trgovcev na področju kritin, gradbenega materiala, fasadnih sistemov ter izolacijskega materiala.

Ponudbo dopolnjujejo še suhomontažni sistemi, keramika in sanitarna oprema, kemični izdelki, barve, orodje in pribor, izdelki za dom in gospodinjstvo.