Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Novice

Tradicionalni dijaški koncert v Novem mestu

Piše: R.K.

Čas objave:
22.12.2023 08:09

Koledarsko leto so na Šolskem centru Novo mesto zaključili z dijaškim koncertom, na katerem so nastopili dijaki z vseh šol in dokazali, da lahko s sodelovanjem in pozitivno energijo drug drugemu pričaramo nasmeh na obraz in poskrbimo za lepši dan.

 Izvedli so dva koncerta – prvega za Srednjo elektro-računalniško šolo in tehniško gimnazijo ter Srednjo gradbeno, lesarsko in vzgojiteljsko šolo, na katerem sta dijake nagovorila ravnatelja Boris Plut in Damjana Gruden. Druga izvedba je bila namenjena dijakom Srednje zdravstvene in kemijske šole ter Srednje strojne šole, voščilo pa so jim izrekli direktor Šolskega centra dr. Matej Forjan ter ravnatelja Damjana Papež in Sebastjan Brežnjak.

V uri dolgem koncertu so nastopili ansambel Pečat, Kratek stik, Polk'n Roll, Priložnostna glasbena zasedba, Tilen, Eneja in Klemen, Neli, Ženska vokalna skupina, Big Band Šolskega centra, Harmonikarski orkester ter Hip hop plesalke in Trebanjske mažorete. Program so povezovali Sanja, Klemen in Aljaž.

Koncert Šolskega centra v decembru je vsako leto priložnost, da skupaj ustvarijo nepozabno doživetje, dijaki pa lahko pokažejo svoje talente in nekateri prvič nastopijo pred tisočglavo množico.