sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

Novice Novo mesto

Trki, požari, počena vodovodna cev

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.12.2016 10:25

V kraju Jablanica je bila včeraj prometna nesreča, počilo je tudi v naselju Češnjevek, gorelo v kraju Ledina in v Šentjanžu, glavna vodovodna cev pa je počila pri Ručetni vasi.

V kraju Jablanica v občini Sevnica se je včeraj nekaj minut pred 13.uro zgodila prometna nesreča, ko je osebno vozilo zapeljalo s ceste in trčilo v drevo. V nesreči se je 71-letna voznica hudo poškodovala, zato so jo morali odpeljati v novomeško bolnišnico.

V križišču proti naselju Češnjevek v občini Trebnje pa sta včeraj nekaj po 11.uri dopoldne trčili osebni vozili. Trpela je pločevina, k sreči pa voznici v vozilih nista bili huje poškodovani.

So pa regijski centri za obveščane obravnavali še nekaj dobodkov. V kraju Ledina v občini Sevnica je včeraj zjutraj zagorel kompostnik, iz katerega se je ogenj razširil v gozd. Požar na površini okoli 1000 kvadratnih metrov so pogasili sevniški prostovoljni gasilci. Popoldne nekaj pred 15.uro je v Šentjanžu, v občini Sevnica, zagorelo še grmičevje s podrastjo. Požar na površini okoli 1000 kvadratnih metrov so pogasili šentjanški prostovoljni gasilci.

Pri Ručetni vasi v občini Črnomelj je ponoči počila glavna vodovodna cev. Prebivalci Ručetne vasi, Petrove vasi in Mihelje vasi so bili brez vode do 7. ure zjutraj, ko so delavci Komunale Črnomelj odpravili okvaro.