franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice

Prijaznost v poslovnem svetu

Piše: R.K.

Čas objave:
12.09.2023 09:33

Nedavno je potekal dogodek "Tvoj nasmeh je tvoj logo", ki ga je organiziral Klub Poslovne Odličnosti Dolenjske, Bele krajine in Posavja, Dogodek je mnogim odprl oči glede moči vrednot in prijaznih dejanj v poslovnem okolju. Njegova glavna sporočila so bila kristalno jasna: prijaznost, spoštovanje in odgovornost so temeljne sestavine uspešnega poslovanja.

Prijaznost ni le nekaj, kar kažemo v osebnem življenju, temveč ima izjemno moč tudi v poslovnem svetu. Predsednica Kluba, Maja Fink je v petek z besedami, polnimi strasti, poudarila: "Želimo ustvariti okolje, kjer se vsak posameznik čuti cenjen in spoštovan."

Vrhunec dogodka je bila okrogla miza uspešnih poslovnih žensk, ki so članice kluba, ki so delile dragocene prakse, ki so osnova za trdne in uspešne organizacije. Anja Jarc Petrovič, Vesna Draginc, Sabina Gosena, Mojca Šikonja, Monika Žokalj in Barbara Fortuna Zore so opomnile, da so vrednote resnično srce vsakega podjetja.

Polona Požgan, priznana strokovnjakinja,  je udeležene osvetlila s svojimi modrostmi o pomenu prijaznosti v poslovnem svetu. Njene besede so bile kot sončni žarki, ki so prebudili naša srca in nam pokazali pot do večje empatije in razumevanja.

Dogodek ni bil le obogaten z globokimi vsebinami, temveč tudi z glasbenim čarom Anje Kramar in virtuoza Jerneja Šuštaršiča, ki sta s svojo glasbo povezala srca vseh prisotnih.