cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Novice

Uspešen teden za Trote

Piše: R.K.

Čas objave:
09.10.2023 08:49

V panju so mnenja, da tekme nikoli ne izgubiš, temveč jo bodisi zmagaš ali se iz nje kaj naučiš. Pretekli teden so pregledali svoje dosežke in se prepričali, da so imeli kar nekaj tekem.

Tekmovanje se je začelo že v ponedeljek, ko so na drugem bregu Krke domačini gostili njihovo U18 ekipo v kvalifikacijski tekmi. Kljub porazu proti izkušeni ekipi Krke so iz tega srečanja pridobili veliko koristnih izkušenj, kar jim bo v prihodnosti zagotovo pomagalo. V sredo je njihova članska ekipa gostila Litijo v tekmovanju Pokal Spar. Tekma se je končala z zmago za panjčane z rezultatom 74:67, kar jih je popeljalo v naslednji krog tekmovanja, kjer se bodo pomerili proti KK Grosuplje. Ta tekma je že napovedana kot boj za Dolenjsko, in ekipa komaj čaka na izziv. V sredo in petek je njihova selekcija do 16 let odigrala dve tekmi in obe končali z visokimi zmagovalnimi rezultati - 48:91 proti Brežicam in 66:91 proti Krškem. Navdušeno so pozdravili te izjemne dosežke.

V soboto so fantje iz ekipe U14 tekmovali v tekmovanju Mini pokal Spar in gostovali v Metliki, kjer so premagali domačine s prepričljivim rezultatom 34:71. Vsi Troti so se vpisali med strelce in prispevali k zmagi. Še isti dan je članska ekipa navdušila domače navijače na Livadi, ko so od prve do zadnje minute prevladovali nad svojimi nasprotniki in premagali portoroške prijatelje s končnim rezultatom 92:77. Teden so zaključili v Krškem, kjer je njihova U20 ekipa premagala domače ekipe s končnim rezultatom 66:72.

V prihajajočem tednu bodo tekmovalno aktivni le med vikendom. Tekma tedna bo v soboto ob 19:30, ko bodo na Livado goste pričakali Plama Pur iz Ilirske Bistrice.