stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice Novo mesto

Javna razgrnitev za objekt na Jakčevi in ob Ljubljanski cesti

Piše: U.K.

Čas objave:
05.04.2018 14:03

Od konca marca je v javni razgrnitvi dopolnjen osnutek občinskega podrobnega prostorskega načrta za stanovanjski objekt na Jakčevi v Novem mestu. Od 12. aprila pa je v javni razgrnitvi dopolnjen osnutek občinskega podrobnega prostorskega načrta ob Ljubljanski cesti 27.

Gradivo je dostopno v prostorih Mestne občine Novo mesto (Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto, I. nadstropje) in tudi na spletni strani Mestne občine Novo mesto.

Javna razgrnitev tega prostorskega akta bo potekala do 26. aprila.

V tem času lahko vsi zainteresirani podajo pisne pripombe in predloge k razgrnjenemu prostorskemu aktu na naslov: Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto, ali po elektronski pošti na naslov: mestna.obcina@novomesto.si ali jih na mestu razgrnitve vpišejo v knjigo pripomb. Javna obravnava je potekala včeraj na rotovžu.

Od 12. aprila pa je v javni razgrnitvi dopolnjen osnutek občinskega podrobnega prostorskega načrta ob Ljubljanski cesti 27. Gradivo bo dostopno v prostorih Mestne občine Novo mesto (Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto, I. nadstropje) in tudi na spletni strani Mestne občine Novo mesto. Javna razgrnitev tega prostorskega akta bo potekala do 14. maja. V tem času lahko vsi zainteresirani podajo pisne pripombe in predloge k razgrnjenemu prostorskemu aktu na naslov: Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto, po elektronski pošti na naslov: mestna.obcina@novomesto.si, na mestu razgrnitve vpišejo v knjigo pripomb ali jih podajo ustno na zapisnik na javni obravnavi.

Javna obravnava bo v sredo, 25. aprila 2018 ob 16. uri na rotovžu (Glavni trg 7, sejna soba občinskega sveta, 1. nadstropje).