franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Metlika

V Kolpi ugasnilo življenje 40-letnika iz okolice Črnomlja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.07.2016 06:53

Sinoči okoli pol osme zvečer so pri kraju Otok v občini Metlika, na gladini reke Kolpe opazili utopljenca. Šlo naj bi za 40-letnega moškega iz okolice Črnomlja. Znakov nasilja ni bilo.

Fotografija je simbolična (foto: Radio Krka - akcija reševanja utopljenca)

Po poročanju Regijskega centra za obveščanje so utopljenca opazili ob 19:38. V akcijo reševanja so se takoj vključili prostovoljni gasilci iz Metlike, Podzemlja in Črnomlja in utopljenega potegnili iz vode. Reševalci so ga skušali oživiti, vendar brez uspeha.

Iz policijskega poročila:
Policiste Policijske postaje Metlika je 10. 7. okoli 19.30 občanka obvestila, da je v kraju Otok v reki Kolpi opazila negibno osebo. Na kraj so bili napoteni reševalci in gasilci, ki so moškega potegnili iz vode in ga skušali oživljati. Nekaj pred 21. uro je zdravnik potrdil smrt in odredil sanitarno obdukcijo. Na truplu moškega ni bilo ugotovljenih znakov nasilja. Policisti so ugotovili identiteto pokojnega - 40-letnega moškega iz okolice Črnomlja in o dogodku obvestili svojce. Obvestili so tudi preiskovalno sodnico in okrožnega državnega tožilca in opravili ogled. Po zaključeni preiskavi, zbranih obvestilih in opravljeni obdukciji bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.