cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Novice

V Trubarjevem domu upokojencev gasilska vaja

Piše: R.K.

Čas objave:
04.11.2022 13:43

V sklopu letošnjega meseca požarne varnosti je v petek, 28. oktobra v Loki pri Zidanem mostu potekala občinska gasilska vaja.

Pri izvedbi gasilske vaje z naslovom "Gašenje požara in reševanje v Trubarjevem domu ukopojencev v Loki pir Zidanem mostu"" v organizaciji Gasilske zveze Sevnica so sodelovali pripadniki prostovoljnih gasilskih društev iz celotne občine, Poklicna gasilska enota Krško, Policijska postaja Sevnica, Zdravstveni dom Sevnica in Trubarjev dom upokojencev.

Kot prvi so se na poziv na intervencijo odzvali v domačem PGD Loka pri Zidanem Mostu, sledili so še Propstovoljno gasilsko društvo Sevnica in ostala društva iz Gasilske zveze Sevnica ter Poklicna gasilska enota Krško, ki je sodelovala pri gašenju požara in reševanju z višin.

Poveljnik Gasilske zveze Sevnica Gašper Janežič se je skupaj s predsednikom Gasilske zveze Sevnica Vinvencem Knezom, županom Senice Srečkom Ocvirkov in direktorjem Trubarjevega doma upokojencev Robertom Potočnikom v sklepnem delu uspešno izvedene vaje vsem sodelujočim zahvalil za sodelovanje. Izvedena vaja je bila pomemben preizkus usposobljenosti enot in prilagoditve zaščite in reševanja na tako zahtevnem objektu, kot je dom starejših občanov.