merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

Pilot_2_galerija Svet24.si

Vojaški piloti krepko prehiteli zdravnike

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

Novice Novo mesto

VIDEO&AVDIO: Dan odprtih vrat Avalon tima

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
11.10.2018 10:33

Družba Avalon tim v Novem mestu deluje že 7 let, zdaj pa so sedež z Ulice Slavka Gruma preselili na novo lokacijo v Poslovno trgovski center Bršljin. Danes vas vabijo na Dan odprtih vrat, ki ga pripravljajo od 12. do 19.ure.

/OGLASNO SPOROČILO/

Matična družba ima sicer sedež v Ljubljani, kjer delujejo že 15 let in združujejo strokovnjake z 10 do 20 let izkušenj na področju zavarovalništva. V Avalon timu so torej pod eno streho združene vse zavarovalnice.

Njihovo delovanje, organiziranost, pa tudi nove poslovne prostore boste lahko spoznali danes na Dnevu odprtih vrat. Vabljeni na Ljubljansko cesto 22, v pritličje Trgovske hiše Bršljin danes med 12. in 19.uro. Ob klepetu boste lahko nazdravili in prigriznili, za posladek pa pripravljajo tudi srečelov.

Kot sta v pogovoru, ki bo v programu Radia Krka danes ob 13:30 povedala vodji poslovne enote Avalon tim v Novem mestu Bojan Povše in Cveto Kastelec, družba vsa leta deluje brez klicnega centra, zgolj na osnovi priporočil svojih strank. Tem so na voljo po dogovoru na telefonskih številkah 040/160-607 in 070/723-345. Pomagali vam bodo izbrati zavarovanje, ki vam bo pisano na kožo, zanj pa v obdobju sklenitve skrbeli kot dobri gospodarji.

Svetovalna oddaja: Avalon tim (11.10.2018)