stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Novice

Vznemirljivo dogajanje v panju

Piše: R.K.

Čas objave:
11.03.2024 11:43

V novomeškem košarkarskem klubu Troti je v teh dneh živahno, saj so tekmovalne sezone dosegle svoj vrhunec, pri čemer se vse ekipe zavzeto pripravljajo na napete obračune in ciljne šprinte. Kljub tekmovalnemu nabojem pa v klubu vedno stremijo k skrbi za najboljše možno okolje za razvoj otrok in mladostnikov, saj je njihov napredek in dobro počutje njihova prednostna naloga.

Troti ponosno poročajo o uspehih njihovih najmlajših fantov, ki so v soboto gostili domač turnir v kategoriji U10. Poleg naše ekipe so se turnirja udeležili tudi fantje iz Metlike in Litije. Dvorana Livada je bila napolnjena s starši in navijači, ki so s svojo podporo napolnili dopoldne s pozitivno energijo.

Hkrati je ekipa U14 v Metliki dosegla novo zmago,  nasprotnike so premagali s končnim rezultatom 42:73. 

Ekipa U18 je na domačem terenu gostila ekipo Grosuplja in pokazala izjemno predstavo skozi celotno srečanje, končni rezultat pa je bil 86:62 v našo korist. Tudi navijači na tribunah so si zaslužili bučen aplavz za svojo podporo.

Sobota je bila prav tako rezervirana za članske tekme, pri čemer je naša ekipa Armicafe Troti gostovala na Kodeljevem pri Slovanu in zasluženo slavila zmago. Ta pomembna zmaga je pomenila korak naprej v dvigu samozavesti pred odločilnimi obračuni v boju za obstanek. Zadnja tekma rednega dela bo v soboto, 16. marca ob 19:00 na Livadi, kjer se bodo Troti pomerili proti ekipi Mesarije Prunk Sežana. Zmaga na tej tekmi je ključnega pomena, saj zmagovalec napreduje v ligo za obstanek. 

V nedeljo so bile aktivne še tri njihove selekcije. Ekipa U12 je gostovala v Črnomlju in ponovno blestela na svojem turnirju, medtem ko je ekipa U16 priznala premoč Elektri iz Šoštanja. Ekipa U20 pa je v Ilirski Bistrici izgubila tesno tekmo proti ekipi Plama Pur v zadnjih minutah. Kljub temu v klubu ostajajo ponosni na vse naše igralce in se veselimo novih izzivov, ki nas čakajo v prihodnjih tekmovanjih.