franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Novo mesto

Zaradi nujne sanacije zapora Trdinove ulice

Piše: Radio Krka

Čas objave:
29.06.2016 15:09

Do konca julija 2016 bo zaradi nujnih sanacijskih del na kanalizacijskem vodu in jaških potekala delna zapora Trdinove ulice v Novem mestu.

Zapora bo potekala v dveh fazah. V prvi fazi bo zapora Trdinove ulice potekala od križišča pri OŠ Grm do uvoza v desno slepo ulico. Ko bodo dela zaključena, se bo promet na tem odseku sprostil, zapora pa se bo premaknila od uvoza v desno slepo ulico do dvorišča OŠ Grm oziroma uvoza v Adamičevo ulico. Obvoz je urejen mimo tovarne Revoz.

Strokovni pregled dotrajanosti kanalizacije na Trdinovi ulici je pokazal, da je na nekaterih mestih prišlo do globokih lukenj in poškodb na betonskih ceveh kanalizacijskega voda. Zato je nujno potrebno izvesti kanalizacijska vzdrževalna dela na kanalu in jaških, po sanaciji pa se bo na tem odseku zamenjala tudi celotna asfaltna površina. Dela bodo predvidoma zaključena do konca julija 2016. V času zapor bo promet potekal po ustrezno označenem obvozu, dostop do domov bo omogočen tudi vsem občanom, ki bivajo v neposredni bližini izvajanja del.


Spremembe prinašajo izboljšave, v času, ko se izvajajo, pa znajo povzročiti kakšno nevšečnost, zato občane naprošamo za razumevanje in potrpežljivost.