franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Sevnica

Železniška nesreča v Sevnici

Piše: SPIN/STA/PU Novo mesto

Čas objave:
21.04.2020 07:25

Na železniški postaji v Sevnici, je sinoči, ob 20.53 uri vlak povozil občana, ki je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Blizu železniške postaje v Sevnici se je v ponedeljek zvečer zgodila nesreča, v kateri je tovorni vlak, ki je pripeljal iz smeri Zidanega mosta, trčil v moškega, ki je takrat prestopal železniške tire, so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Moški je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Strojevodja je moškega na nevarnost opozarjal z zvočnimi signali, aktiviral je tudi zasilno zaviranje, a nesreče ni mogel preprečiti.

Policisti in kriminalisti novomeške policijske uprave so opravili ogled kraja nesreče. Nadaljujejo s preiskavo in aktivnostmi za identifikacijo moškega, z ugotovitvami pa bodo seznanili pristojno tožilstvo.  

Poškodovan voznik kmetijskega traktorja
Brežiški policisti so bili 20. 4. ob 8.28 uri obveščeni o prometni nesreči na cesti med krajema Pišece in Globoko. Opravili so ogled in ugotovili, da je 27-letni voznik vozil kmetijski traktor v smeri proti Pišecam. V naselju Blatno naj bi iz nasprotne smeri pripeljal voznik temnega avtomobila krških registrskih oznak, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče, voznik kmetijskega traktorja pa naj bi v izogib trčenju zapeljal s ceste in s traktorjem obstal v obcestnem jarku. Lažje poškodovanega voznika so oskrbeli v brežiški bolnišnici. Policisti okoliščine nesreče še preiskujejo.