evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Novice Portorož

Zmagovalec marketinške odličnosti 2016 Adria Mobil

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
01.06.2016 05:18

Društvo za marketing je sinoči v okviru Slovenske marketinške konference v Portorožu podelilo nagrade marketinška odličnost 2016. Veliki zmagovalec je družba Adria Mobil, zmagovalca v svojih kategorijah pa sta še družbi Lidl Slovenija in Medex, so sporočili iz društva.

Adria Mobil je veliki zmagovalec in zmagovalec v kategoriji velikih podjetij z glavnino poslovanja med podjetji ter med podjetji in s strankami. Lidl Slovenija je zmagovalec v kategoriji velikih podjetij z glavnino poslovanja s strankami, Medex pa v kategoriji malih in srednje velikih podjetij v segmentu poslovanja med podjetji in s strankami.

V finale izbora so se uvrstila še podjetja Lumar, Špica International, Krka, Renault Nissan Slovenija, Simobil in Zavarovalnica Triglav.

Nagrajeni in finalisti po navedbah organizatorjev "stremijo k celoviti marketinški naravnanosti, kjer velja, da je marketing vse: vsak kontakt, interni procesi, ki so osredotočeni na zadovoljevanje uporabnikov in grajenje dolgoročnih odnosov z njimi, razumevanje potreb".

"Marketing je ključna povezovalna funkcija v podjetju, marketing so vse aktivnosti, ki omogočajo doseganje rezultatov. To je tudi bistvo, ki ga odseva nagrada marketinška odličnost," so zapisali.

Na marketinški konferenci, ki bo potekala še v sredo, so podelili tudi nagrado marketinški up 2016 za najboljše magistrsko delo s področja marketinga, ki sta jo prejeli dve nagrajenki, Alenka Cok in Nadja Djuričič, ki sta magistrirali na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.