franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Sevnica

Žrtev družinskega nasilja s številnimi svežimi in starimi poškodbami

Piše: STA

Čas objave:
22.02.2023 12:41

V sojenju Muhabiju Gashiju, ki ga obtožnica bremeni umora partnerke v družinski hiši v občini Sevnica, je bil danes zaslišan izvedenec sodne medicine Gregor Haring. Med drugim je potrdil, da je Gashijeva partnerka umirala več ur ter da je imela številne sveže in stare poškodbe.

Obtožnica Gashiju očita, da je 1. februarja lani pretepel partnerko, s katero sta imela šest otrok. Do nje naj bi bil nasilen že prej, usodnega dne pa naj bi nasilje stopnjeval do te mere, da je zaradi poškodb umrla.

Sodni izvedenec je na današnjem zaslišanju potrdil, da je Gashijeva partnerka umirala več ur potem, ko ji je Gashi prizadejal več poškodbe. Na njenem telesu so našli številne sveže in tudi stare rane, ki naj bi bile posledice udarcev.

47-letni Gashi se je nekaj ur po dejanju sam javil na sevniški policijski postaji, kamor je prišel skupaj z otroki, ki so zdaj v rejništvu.

Med svojim zagovorom novembra lani je sicer zanikal, da bi bil v preteklosti do partnerke nasilen, vsaj ne do mere kot usodnega dne.

Naslednji narok na krškem okrožnem sodišču bo 22. marca, ko bo zaslišana sodna izvedenka medicine oz. psihiatrije Maja Rus Makovec.