franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Moje mesto

Novo mesto - moje mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
26.10.2023 12:57

Šolske jesenske počitnice že trkajo na vrata. Prosti čas bodo šolarji lahko v sodelovanju z novomeškimi društvi in klubi tudi tokrat preživeli aktivno. Za mlade je zanimive dejavnosti pripravilo šest organizacij, prijave so že odprte.

Ženski rokometni klub Krka Novo mesto od 30. Oktobra do 3. Novembra vsak dan po predhodni prijavi na 041 359 793 pripravlja spoznavanje rokometne igre. Aktivnosti bodo potekale na OŠ Stopiče - v dvorani Stopiče. Dejavnost, ki jo bo vodil Salvador Kranjčič je namenjena osnovnošolskim dekletom.

Tudi Namiznoteniški Klub Krka Novo mesto pripravlja zanimiv počitniški program, ki so ga poimenovali Krompirjev namizni tenis. Izvajal se bo v Dolenjskem namiznoteniškem centru v Drgančevju v Novem mestu (za OMV servisom Žabja vas). Aktivnosti bodo potekale 2. Novembra med peto popoldne in sedmo zvečer ter 3. Novembra med pol deveto zjutraj in pol enajsto dopoldne. Program je brezplačen, prijave pa zbirajo preko elektronske pošte na ntk.krka@gmail.com.

Jesenske počitnice otroci lahko preživijo tudi v bazenu. Plavalni klub Novo mesto bo na Bazenu Novo mesto v Češči vasi prihodnji ponedeljek, četrtek in petek pripravil program za otroke. Prijave zbirajo preko spletne strani plavalnega kluba Novo mesto.

Atletski klub Krka Novo mesto pripravlja vadbo atletike v času Jesenskih počitnic na Stadionu Portoval Novo mesto za otroke od 10. do 12. Leta in od 13. do 15. Leta starosti. Otroci bodo trenirali v ponedeljek, sredo in petek od štirih do pol šestih popoldne. Za vse obiskovalce v času jesenskih počitnic je treniranje brezplačno. Otroci morajo pred stadion Portoval priti 5 min pred pričetkom treninga. Tam jih bodo pričakali trenerji.

Ženski košarkarski klub Krka Novo mesto v telovadnici OŠ Grm pripravlja od 28. Oktobra do 1. Novembra Tabor v času krompirjevih počitnic. Program bo vodil Sašo Rebernik, program pa je brezplačen. Več o prijavi lahko najdemo na spletni strani www.zkk-krka.si.

V Češči vasi pa Kulturo društvo Vizir pripravlja delavnico Jesenski oskrbnik za en dan. Delavnica bo v ponedeljek med 7. Zjutraj in peto popoldne, prijave pa zbirajo preko e-pošte na kdvizir@gmail.com

Več informacij o počitniških otroških delavnicah in aktivnostih najdete tudi na spletni strani mestne občine Novo mesto

Celotni oddaji lahko prisluhnete v pripeti zvočni datoteki.

Novo mesto, moje mesto, 26.10.2023